Teveccühler Türk Eğitim-Sen’e Karşı

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu şube Büyükçekmece ilçe başkanı Gürbüz Yavuz Sendika faaliyetleri ile ilgili gazetemize bilgi verdi.

YURTTAN 28.12.2022 10:27:00 0
Teveccühler Türk Eğitim-Sen’e Karşı

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu şube Büyükçekmece ilçe başkanı Gürbüz Yavuz Sendika faaliyetleri ile ilgili gazetemize bilgi verdi. 

Göreve başladı günden beri her şeyi kendi meslektaşları için yapan, Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu şube Büyükçekmece ilçe başkanı Gürbüz Yavuz, ilçemizde çalışmalarımız devam etmektedir. Her sene Şube Başkanımızla beraber ilçemizde bütün okullarımızı ayırt etmeksizin ziyaret ediyoruz. Okullarımızda mutlaka öğretmenler odasını ziyaret ederek, Türk Eğitim-Sen Teşkilatında, yapılan işler Türk Eğitim-Sen’in niçin var olduğu, öğretmen özgülük haklarında ne gibi iyileştirmeler yaptıkları hakkında öğretmenlerimizle sohbet edilerek, bilgilendiriyoruz. 

 

 

“Kapımız Herkese Açık”

Herkesi biz üyemiz olmaya davet ediyoruz. Hiçbir zamanda; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür, öğretmenlerimizi baskıyla bize gelirseniz, size söyle koltuk vadederek, gücü kullanarak üye oluşturmuyoruz. Bizimle yol yürüyecek, Türk Eğitim-Sen amaçlarını inanarak üye olacak meslektaşlarımızı arıyoruz. Bizim kapımız vatan hainlerine, Türk düşmanları hariç herkese açık, tek koşulu Türkiye Cumhuriyeti değerlerine, aykırı hareket etmeyecek olmasıdır. 

“Kurumlarla Anlaşmalar “

Sosyal medya mecralarını en iyi şekilde kullanarak üyelerimize ulaşıyoruz. Takvimlerimiz, afişlerimiz, oluyor onları okullarımıza, öğretmenlerimize ulaştırıyoruz Aylık afislerimiz yapılan işlerimiz varsa onları paylaşıyoruz. Ayrı zamanda ilçede whatsapp gruplarımız var, sağlık, spor eğitim gibi alanlarda kurumlarımızla anlaşmalar yapılarak, üyelerimize bu kurumlarda faaliyetlerinden yararlanmış oluyorlar.

“Umudu Türk Eğitim sen”

Geçen sene Büyükçekmece üyelerimizden tayini çıkıp giden birçok öğretmenimiz oldu. Ama bu yıl yoğun çalışmalarımız neticesinde o boşluğu doldurup, üye sayımızı artırdık. Öğretmen ve okul idarecilerimizin Türk Eğitim-Sen’e karşı teveccühleri  artıyor. Bazı arkadaşlarımız farklı sendikalarda olmalarına rağmen  bir işleri olduğunda, bunun umudunu  Türk Eğitim-sen de görüyorlar, çözümünün bizden geleceğini, biliyorlar. Sendikalı olsun veya olmasın bütün öğretmenlerimize kapımız açık dedi.


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: Teveccühler Eğitim-’ Karşı