MYP İlçe Başkanı Hamit Cilalı "Biz Bu Vatanın Delileriyiz"

Milli Yol Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Hamit Cilalı' nın düzenlemiş olduğu İstanbul İl başkanı Ahmet Taşkent’in de katıldığı Ova Et Gürpınar restoranında basınla birlikte kahvaltı düzenlendi.

BEYLİKDÜZÜ 17.12.2022 18:37:00 0
MYP İlçe Başkanı Hamit Cilalı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Hamit Cilalı' nın düzenlemiş olduğu İstanbul İl başkanı Ahmet Taşkent’in de katıldığı Ova Et Gürpınar Restoran' da basınla birlikte kahvaltı düzenlendi. İstanbul İl Başkanı Ahmet Taşkent basın açıklamasından bulunarak, yerel basının sorularını cevapladı. 

Milli Yol Partisi Beylikdüzü ilçe Başkanı Hamit Cilalı;  Muhsin Yazıcıoğlu’ nun yol arkadaşları olarak geçmişimiz de geleceğimiz de bellidir. Genel Başkanımızın bir tabiri vardır onu buradan söylemek isterim; “Biz bu vatanın delileriyiz, ben de önce Beylikdüzü’ nün delisi, sonra vatanımın delisiyim” dedi. 

 

“İlk Seçimimiz”

Milli Yol Partisi İstanbul İl başkanı Ahmet Taşkent; bir yıl gibi dönem içerisinde Türkiye’ de teşkilatlandırmamızı tamamladık, önümüzde yapılacak olan seçimde, ilk seçimimize katılım sağlayacağız. İlk gününden bu zamana kadar çalışmalarıyla, gayretleriyle İstanbul İl teşkilatımıza en büyük desteği veren Beylikdüzü ilçe teşkilatımızın başkanı Hamit Cilalı' ya bir yıl boyunca bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

“Etnik Bir Köken”

Beylikdüzü, İstanbul’un gelişen ve gelişmeye açık bir ilçesidir. Türkiye’nin örneği gibidir, Türkiye’de ne kadar etnik bir köken, kültür, inanç varsa hepsini bu ilçedede görebiliriz o yüzden burada güzel bir çalışma, özel yöntem uygulamalıyız İstanbul’dan ayrı kendine özgü bir havası olan bir ilçe, Hamit Başkanımız sağolsun kahvaltı programıyla bizleri bir araya getirdi. 

“Tüm Halkımız Davetlidir”

Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun yol arkadaşlarıyla birlikte Milli Yol Partisi adı altında kurularak Türkiye’de kısa sürede teşkilatlanarak bir yılımızı doldurduk. Birinci yıl kutlamamızı haftaya Aralık ayının 25’ i Pazar günü yine bu mekanda Ova Et Gürpınar da gerçekleştireceğiz. Basınımız ve tüm halkımız davetlidir.

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net