Kaybederse yeni hedef, Belediye Başkanlığı mı?

5 Kasım Tarihinde yapılacak olan ALTSO Başkanlık seçimlerine hazırlanan adaylar arasında yer alan Tunahan TOKSÖZ kafaları karıştırıyor.

YURTTAN 27.10.2022 12:34:00 0
Kaybederse yeni hedef, Belediye Başkanlığı mı?

Geçmiş dönem Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Taç’ın damadı olması kulislerde olumlu ve olumsuz etki oluşumuna neden olabildiği söyleniyor. Bunun yanı sıra Alanya da etkin olduğu bilenen bir cemaate mensup olduğu ve bu cemaatin etkili olduğu kamuoyu tarafından konuşulmaktadır. Gündem de bu kadar soru işareti varken Tunahan Toksöz, ekibiyle hız kesmeden adaylık çalışmalarına devam ediyor. 2 Üniversite tahsili olan, insani ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, yenilikçi fikirleriyle dijital çağa ayak uyduran, sahada önemli tecrübeler edinmiş Toksöz’ün, önceki dönemlerde iki dönem başkanlık seçimlerinde arka planda aktif rol alması da onu diğer adayların yanında daha tecrübeli hale getiriyor…

Toksöz’ün geçmiş yıllarda Alanya Belediyesi’nde üstlendiği görevler ve yaptığı çalışmalar, ALTSO seçimlerinde yaşanacak olası bir olumsuzluk sonrası 2024 yerel seçimlerde belediye başkanlığı için aday olabilir mi?

Kaynak:MegaTV


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net