Günay ve Ekibi Güven Tazeledi

Eyyüp Günay ve beraberindeki yönetimi oy birliği ile göreve devam dedi. Gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından bir mesaj yayınlayan Başkan Eyyüp Günay katılımcılara teşekkür etti.

BEYLİKDÜZÜ 30.01.2023 10:26:00 0
Günay ve Ekibi Güven Tazeledi

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği 5. Olağan Genel Kurulunu Beylikdüzü Sivas Kongre Binası ve 4 Eylül 1919 Gençlik Merkezi olarak da anılan Dernek Merkezinde gerçekleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Eyyüp Günay ve beraberindeki yönetimi oy birliği ile göreve devam dedi. Gerçekleştirilen Genel Kurulun ardından bir mesaj yayınlayan Başkan Eyyüp Günay katılımcılara teşekkür etti. 

 

 

“Destekleri İçin Teşekkür Ederiz”

Günay "Derneğimizin genel kurul toplantısına katılan Milletvekillerimiz Osman BOYRAZ, Hayati ARKAZ, Nevzat ŞATIROĞLU, Beylikdüzü Belediye başkan yardımcısı hemşerimiz Veysel ERÇEVİK,  Akparti, CHP , MHP,  İyi parti Beylikdüzü ilçe başkanlarımız ve yöneticileri , Beylikdüzü Muhtarlarımız, Sivaslı Sanayici ve İş insanlarımız , STK başkan ve temsilcileri, Değerli dernek üyelerimiz ve basın mensuplarına bu organizasyonda yanımızda olmaları ve destekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca kongremiz de Kızılay işbirliği ile kan bağışı kampanyası yaptık. Kızılay çalışanı Sağlık görevlileri ve kan bağışı yapan dostlarımıza teşekkür ederiz." Dedi. 

 

 

“Sivil Topluma Hizmet”

Beylikdüzü Sivaslılar Derneği başkanı Eyyüp Günay, dernek ve vakıf çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptığı konuşmasın da; “Sivas Gürün Kültür Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığında her yıl 200’ün üzerinde burs veren kurumsal bir vakıfta sivil toplum kuruluşu çalışmalarında bulundum. Gürün Kültür Vakfı Başkan vekilliği görevini yürüterek sosyal sorumluluk projelerinde yer aldım. Belediyelerin Gençlik Merkezlerinde yerel yönetimleri güçlendirme çalışmalarında yer aldım. Etiketciler Derneği (ETİDER) ve Konfeksiyon Yan Sanayiciler Derneği (KYSD) Yönetimlerinde yer aldım. Her iki derneği takım çalışması ile söz sahibi dernekler haline getirmenin mutluluğunu yaşadım. Merter Sanayici İş Adamları (MESİAD) derneğinde bir dönem başkan yardımcılığı, iki dönem ise saymanlık görevini yürüttüm. 

 

 

“Halit Tuna’ya Vefa”

2011 Yılında Beylikdüzü ilçesinde Beyikdüzü Sivaslılar Derneğini kurduk. Dernek Başkanı iş insanı Halit Tuna’nın ani ölümü sonrasında dernek yönetimindeki arkadaşlarımızın ortak kararı ile Beylikdüzü Sivaslılar Derneği Başkanlığı görevine getirildim ve o günden itibaren derneğimizin çalışmalarını yürütmekteyim. Farklı mesleklerden, farklı düşüncelerden, farklı siyasi partilerden, farklı yaşam tarzlarına sahip ortak çatısı SİVASLI olmak olan arkadaşlarımızla birlikte bulunduğumuz Beylikdüzü Sivaslılar Derneğinde 1000’e yakın Sivas dernekleri arasında farkımızı biliyor ve bununla gurur duyuyoruz” dedi. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: Günay Ekibi Güven Tazeledi