Dünya 3. Sü Pendik’ten Çıktı

İtalya’nın Secolo Şehrinde Yapılan Gençler Dünya Kick Boxing Şampiyonasına Katılan +70 KG da Kick Lıght Branşında Sporcumuz Melda Seçkin Yunan Rakibini Yenerek Dünya 3. Oldu.

SPOR 27.10.2022 12:34:00 0
Dünya 3. Sü Pendik’ten Çıktı

Dünya 3. Sü Pendik’ten Çıktı

İstanbul’un seçkin spor kulüplerinden Kibaroğlu spor kulübü genel başkanı Satılmış Kibaroğlu Kibaroglu Spor Kulübümüzden 29 Eylül 9 Ekim Tarihleri Arası İtalya’nın Secolo Şehrinde Yapılan Gençler Dünya Kick Boxing Şampiyonasına Katılan +70 KG da Kick Lıght Branşında Sporcumuz Melda Seçkin Yunan Rakibini Yenerek Dünya 3. Olmuştur.

 

 

Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren sporcumuz bir sakatlık yaşadı 3. Maçını Bırakmak zorunda kalan Sporcumuz kürsüdeki yerini dünya 3. Olarak tamamladı.

 

 

Sporcumuz Melda SEÇKİN’E Kulüp antrenörlerimiz Hakan KİBAROGLU  Esra KİBAROGLU’Na   Ve Asistan antrenörlerimize,vMilli takım antrenörlerine sporcu velimize ve bu başarıda emeği geçen herkeze Teşekkür ediyor Başarılarının Devamını diliyorum.

 

Kibaroglu Spor Kulübü Olarak 1988 Yılından Beri Sayısız Türkiye avrupa şampiyonları ve ilk Dünya Şampiyonumuz sn İbrahim ÇİÇEK 3 kez dünya şampoiyonu olmuştur Peşinden sn Dilara Buse ÇELİK  65 kg light contact braşında 2016 yılında irlanda dublin dünya şampiyonu olmuştur, peşinden 2022 yılında Melda SEÇKİN italyada dünya 3. Olmuştur.

Kulübümüz şampiyon sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz  1976 yılından günümüze kadar gelen bir başarı öyküsü, KİBAROGLU SPORT GYM 1988.

Haber: Nezir KARAYÜN

 

 

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: Dünya . Pendik’ Çıktı