Devlet Hastanesine Ana Okulu

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesine “Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu” Anaokulu sınıflarının açılışını Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna gerçekleştirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 27.10.2022 12:34:00 0
Devlet Hastanesine Ana Okulu

Devlet Hastanesine Ana Okulu

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesine “Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu” Anaokulu sınıflarının açılışını Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna gerçekleştirdi.

Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi iş birliği ile kurulan 300 m2 kullanım alanlı, 50 öğrenci kapasiteli 12 ay tam zamanlı eğitim hizmeti verecek olan “Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu” Anaokulu sınıflarının açılışını Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna gerçekleştirdi.

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Fatih Velibeyoğlu, Hastane müdürü Aydın Başoğlu ve ilçe Milli Eğitim müdürü Hasan Uygun’un girişimleri ile hayırsever işadamları Cevdet Eroğlu, İskender Fındık’ın yapımını gerçekleştirdiği Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu anaokulu okul öncesi sınıfları hizmete açıldı.

AİLEMİZİN EN ÖNEMLİ BİR PARÇASI ÇOCUKLARIMZDIR

Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi başhekimi Fatih Velibeyoğlu yaptığı konuşmasında; “Hastane bizim bir ailemizdir. 7/24 hizmet yürüttüğümüz için ailemizin en önemli bir parçası da çocuklarımızdır. Bu nedenle ilçe Milli Eğitim müdürümüz Hasan Uygun bize bu projeyi sunduğunda uygun alanımız olduğu için hemen kabul ettik. Hayırsever işadamlarımız Cevdet Eroğlu ve İskender Fındık da yapını üstlendi ve bugün bu sınıfları hizmete açtık projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum dedi.

TUNA; EĞİTİME ÖNCELİK VERİYORUZ

Büyükçekmece ilçe Kaymakamı Ali İkram Tuna; Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Milli Eğitim bakanlığımız son bir yılda ciddi bir eğitim seferberliği başlattı. Bizde bu kapsamda boş olan kamu binalarında öğrenci sayısına ulaşmış yerlerde bu tür eğitim tesislerinin açılmasına öncelik veriyoruz. Hastane başhekimi ve ilçe Milli Eğitim müdürlüğümüzün girişimleri ile iki hayırsever işadamlarımızın katkıları ile Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi “Şehit Mehmet Şefik Şefkatlioğlu” Anaokulu sınıflarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul hızla büyüyen ve gelişen bir şehrimiz bu büyüme ve gelişim ile kamu hizmetlerinde ve eğitim alanında kısmen sıkıntılar yaşanıyor. Büyükçekmece olarak biz bu sıkıntıları çok daha kolay atlatıyoruz. İlçe olarak sağlık ve eğitim alanında İstanbul’un diğer ilçelerine göre çok daha iyi durumdayız. Bu tesisin açılışına katkı sağlayan, Hastane yönetimine ve hayır sever işadamlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna, Kamu Hastaneler Birliği 6. Bölge Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Nuray Namlı, İl Milli Eğitim Müdür Yard. İrfan Zeki Er, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Bşk. Yar. Dr. Ayşegül Genç, Kumburgaz Öz. Eğt. Merkezi Komutanlığı Alb. Yusuf Kurthasan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Umutlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Fatih Mehmet Velibeyoğlu, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Tuncay Karahan, Beylikdüzü Devlet Hastanesi Uz. Dr. Erdin Kalyoncuoğlu, Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Oflazoğlu, Büyükçekmece İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seçkin Özdemir, Büyükçekmece Ağız Ve Diş Sağ. Merkezi Dt. Esma Özeroğlu, Adalet Ve Kalkınma Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Büyükçekmece İlçe Bşk. Yar.  Levent Yıldırım, Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Halil Eker, Sağlık-Sen 1. Nolu Sendika Başkanı Zafer Caner, Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi Müdürü Aydın Başoğlu, Beylikdüzü Devlet Hastanesi Müdürü Zafer Keskin, Bağışçılar Cevdet Eroğlu, İskender Fındık, İlçe Protokolü Ve Çok Sayıda Okul Müdürü Katıldı.

Haber: Muhammed Mustafa KARAYÜN

 


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: Devlet Hastanesine Okulu