DURMUŞ "DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ" DEDİ

İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Nejat Durmuş yerel basınla buluşarak siyasi gündemi değerlendirdi.

BÜYÜKÇEKMECE 23.03.2023 09:48:00
 DURMUŞ

 

İYİ Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Nejat Durmuş yönetimi kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek sorulan sorulara açıklık getirdi.

Öncelikle Ülkece yaşadığımız 6 Şubat depremi bizleri felakete uğrattı. Maalesef ki ülkece kötü olaylar yaşadık ve bu bizim içimizi paramparça etti. İYİ Parti olarak iyi bir şekilde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Yardımlarımız içerisinde tıbbi yardım, animasyon gösterileri, oyuncak, battaniye, kıyafet yardımı yaparak İYİ parti olarak üstümüze düşen görevimizi yerine getirdik. Yaşadığımız deprem den sonra ne yazık ki bizleri daha da derinden etkileyen sel felaketi ile tekrardan içimiz parçalandı. İyi şeyler yaşayamıyoruz ama şunu da belirtmek istiyorum ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu bu zor günde birbirimize nasıl kol kanat gerdiğimizi hep birlikte gördük. 

Sosyolojik olarak kötü şeyler de yaşadık. Seçime bu kadar zaman kalmışken farklı cenahlardan dikkatimi çeken başvurular oldu. Gidenlerin bizi çok etkilediğini düşünmüyorum, Gelenlerle daha iyi başarılara imza atacağımıza inanıyorum bunu da sandık da hep birlikte göreceğiz.

Dışardan bakıldığında siyasetin ne kadar kolay olduğunu düşünen bir kitlemiz var. Her işin zorluğu olduğu gibi siyaset inde zorluğu var. 11 aylık bir süreç içerisindeyiz. Şunu da vurgulayarak istiyorum siyaset te başarılı olmak kadar başarısızlık da var.

SİYASİ CİNAYETLER DEVAM EDECEK Mİ?

Bölgede yaşadığımız geçmişteki olaylarımız da var, bu konuyla ilgili ciddi sıkıntılar içerisindeyiz. Ülke de geçmiş den bu yana bu konu üzerine çok sıkıntı yaşıyoruz. Sizleri de çok iyi anlıyorum kendinizi hep diken üstünde sanıyorsunuz. Bu sorunu ortadan kaldırmak için İYİ Parti olarak biz hazırız. 

YEREL BASIN CANLANACAK MI ?

Yerel basın için yatırımlarımız da hazır. Nerden geldiğimizi unutmayacağız. Sizlerin de sesi olmaya devam edeceğiz. Üstümüze düşen görevimiz neyse yapmaya hazırız. Sizleri tekrar dan canlandıracağız. Bu yolda yalnız değilsiniz.             


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: DURMUŞ " GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ"