KAYA'DAN BÜYÜK ATAK

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı Adayları Arasında Bomba İsimler

YURTTAN 27.10.2022 12:34:00
KAYA


 
İYİ Parti Alanya İlçe Başkanlığı kongre sürecine girdi. Önceki dönemlerde  ilçe başkanlığı görevinde bulunan kişilerin ve yönetimde bulunan bir  çok ismin  adaylığı kulislerde dolaşırken, sürpriz isimlerin de açıklanacağı bekleniyor.
 
Alanya’nın geçmiş dönemlerde gerek siyasette gerekse belediyede çalışmalarıyla adını duyuran, Alanyanın tanınmış isimlerinden  Süleyman Kaya da konuşulan isimler arasında yerini alırken Alanyada birleştirici kuvvet ve bir çok tanınmış ismi bir araya getirerek İyi Partiye iyi bir ivme katarak ciddi bir yükseliş sağlayacağı  konuşuluyor                         Ankara ziyaretleri ile siyasi temaslarda
 
bulunarak, istişare değerlendirmeleri yaptığı biliniyor. Adaylar arasında ciddi fark attığı gözlemlenirken , Süleyman Kaya nın siyasete hızlı bir dönüş yapacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.
 
Alanya halkı tarafından bilinen ve sevilen bir isim olmasının yanında geçmiş dönemdeki başarılı hizmetlerine bakıldığında şehrin yararına en güçlü adaylardan birinin Süleyman Kaya olacağı görülüyor.

Haber:Yiğit EYHAN


Haber Kaynak : YerelHaberim.Net
Anahtar Kelimeler: ' BÜYÜK