Ali Şevki KARATAŞ


Başka TÜRKİYE Yok!...


783.562 km2 de  yaşayan 83 milyon vatandaşımızın tek derdi, ordumuzun Suriye’de adaleti tesis etmesi adına yapacağı başarı olmalıdır.

Hangi ırktan olursak olalım, hangi dine mensup olursak olalım,

eğer Türkiye Cumhuriyeti çatısı altında yaşıyorsak;

devletimizin yanında olduğumuzu göstermek boynumuzun borcudur.

Aksini düşünen haindir.

Yediği kaba pisleyendir. 

Amerika 10 bin km den gelip Suriye’de söz sahibi olacak, Rusya 3 bin km den gelip söz sahibi olacak ama burnunun ucu kadar yakın ve sınır hatları olan Türkiye’nin orada ne işi var? diyeceksin. Karadeniz’de yetişmiş bir kardeşiniz olarak, bizim oralarla ilgili bir özelliği sizinle paylaşmak istiyorum. Ülkemizin çoğu yerinde anlatacak olduğum özellik hep aynıdır. Lakin unutmuş olanlara hatırlatmak adına elzem olduğu kanaatindeyim.  Bana ait olan arazinin yanındaki arazi eğer satılacaksa, o arazinin sahibi ilk size söyler. Eğer almak istemezsen başkasına satar. Yani kısacası ilk danışılan sen olursun.
Şimdi diyeceksiniz ki satılığa çıkan bir ülke var da, bizim mi haberimiz yok ?

Estağfirullah ne haddimize.

Orada yerle bir edilen bir toplum var, zulüm var, orada din kardeşlerimize karşı işlenen bir suç var. Çoluk çocuk demeden gözlerini kana bulamış caniler var. Mezarlardan ölüleri çıkaracak kadar aşağılık soysuz köpekler var.  Uzak ülkelerden gelip, iç savaş çıkarıp halkı bir birine kırdıran kan emiciler var. Aslında daha anlatacak neler neler var...

Şu an orada uyku hassasiyetini yitirmiş, başının üzerinden vızır vızır kurşunlar geçen yiğitlerimiz ; Bozkurt töresini hakim kılmak adına canla başla mücadele ediyor. Daha düne kadar silah sanayisinde siz hiçsiniz diyenlere inat gök yüzüne hakim olmuş ebabil kuşları misali nokta atışı yapan SİHA larımız var.  Her Türk asker doğar şiarıyla yetişmiş ve hazır kıta bekleyen milyonlarca vatandaşımız var. Yaşlısıyla , genciyle , kadınıyla...

Bunlara karşın biz neler var? 

-Sanal alemde mevcut hükümeti eleştirmek var, -Kraldan çok kralcı olmak var.
-Yürü be koçum kim tutar seni goy goyları ile sözde devletimizin yanındayız görüntüsü çizmek var .
- O yetmiyor Suriyelileri ülkemizde istemiyoruz var.
-Avrupa sınır kapılarımızı göçmenlere açıyoruz var.
-Çoluk çocuk demeden onları ölüme gönderiyoruz var.

O bebekler Suriye’de ölmesin diye mücadele ederken eleştiren siz, ülkemizden gönderirken eleştiren siz,  yardıma muhtaçlara kucak açarken hop oturup , hop kalkan siz.
Siz siz siz ...

Artık biz olma vaktidir.

Safları sıkı tutup, kol kola girme vaktidir. Gönül seferberliği yapıp aynı düşüncelerde hemhal olma vaktidir. Artık bizlik hissiyatını damarlarımızda hme vaktidir.
Bu duygu ve düşünceler ile;
Bahar Kalkanı Operasyonunda şehadete eren Mehmetçiklerimize Allah’ tan rahmet , yaralılarımıza acil şifalar diliyor, Kızıl Elma ülküsünün 7 kıtaya hakim olmasını temenni ediyorum.

Bizim bizden başka kimsemizin olmadığını ve başka Türkiye’ nin olmadığını tekrar yenilemek istiyorum.

Malum karşımızdakilerin hedefi Suriye değil, Türkiye’dir.