Ali Şevki KARATAŞ


CUNTACILARA HALK CONTA TAKTI


İşte kıymetli dostlarım.

Zorlu bir süreci yavaş yavaş geride bırakıyoruz.

Şehitlerimize rahmet , yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Türk milletinin başı sağolsun.

Türkiye Cumhuriyeti`nin bölünmez bir bütün olduğunu siyasi görüşü ne olursa olsun mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır diyerek sokağa dökülen aziz milletimiz cuntacılara gereken cevabı vermiş her ne koşulda olursa olsun kendini silahsız da olsa etten duvar haline getirerek geçişlere izin vermemiştir.

Özellikle siyasi partilerin birlik ve beraberlik açıklamaları zor günlerde dayanışmanın nasıl olduğunu dış mihraklara göstermiştir.

Eğilimde bulunan cuntacıların başarısızlıkları sonrası, bazı gizli yapıların ve dahası vatan hainlerinin timsah göz yaşlarını da sosyal medya ve ulusal basın aracılığı ile görme fırsatımız oldu.

BEKLEMEDİKLERİ YERDEN GOL YEDİLER

Darbenin yapılacak olduğu tarihe ilişkin farklı söylemler olsa da girişilen taarruzla ülkeyi ele geçiririz düşüncesiyle yola çıkan vatan hainleri 1970, 1980 darbesinde halkın korkak tavrını da düşünürsek kesinlikle başarılı oluruz sevinci kursaklarında kaldı.

Halk öyle güzel biraraya geldi ki girişilen taarruz halkın birlik ve beraberliği ile son bulmuş oldu .

Kilit noktalara yapılan baskınlar ile yönetime el konulma çabası olumsuzlukla sonuçlanmıştır.

Aziz Türk milletinin üzerine hunharca ağır silahlar ile ateş edilmesi ve gözünü kırpmadan halkımızı katletmeleri asla tarihin her evresinde unutulmamak üzere hatırlanacaktır.

Allah cc ülkemizin dirliğini mahşer gününe kadar daim kılsın.

A.Şevki KARATAŞ

Siyasetçi Yazar İşadamı