Ali Şevki KARATAŞ


AK Parti - MHP ittifakı seçim ittifakı değildir


Aksine milli beka ittifakıdır. Sosyal medyada dikkatimi çeken husus şu; "AK davanın neferleriyiz" diyenler zamanı geldiğinde menfaatleri zedelendiğinde kişisel hesapları uğruna, mücadele verdikleri davaları hakkında olur olmaz söylemler geliştirmeye başlayıp AKP demeye başladı.

Diğer taraftan ise "ben de eski ÜLKÜCÜYÜM" diyerek kendi partisini bırakıp ne olduğu belirsiz insanların toplandığı yerlerde makam ve menfaat gözetmek uğruna mücadele edenleri gördük. İşin acı tarafı ise BOZKURT işareti yapmaya çalışarak kendini rezil edi , sirk göstericisine dönenleri de gördük. Bu arada ÜLKÜCÜLÜK eski ve yeni diye ayrılmaz Ya ÜLKÜCÜSÜN ya da bizim deyimimizle TÜRKÜCÜSÜN.

Bu arkadaşlar önce samimiyetlerini sorgulasınlar. Devletin bekası ve yapılan fedakarlıklar karşısında edilen mücadele. Birilerinin EGO’sunu tatmin etmek icin feda edilmez. Sosyal medya üzerinden o kadar çok gereksiz paylaşımlar yapılıyor ki, herkes kendini bu ülkenin üzerinde bir konumda görmeye başlamış.

EDEP YAHU,

Azıcık kendinize gelin. Efendim filanca kişi olmazsa burası batar kaybeder, şu kişi seçilmezse terör bu bölgede baş gösterir falan filan. Kimsenin durumu bunlarla değerlendirilmez, öncesinde neydin, kimin sayesinde nerelere geldin ve menfaatin zedelenince neden sahibini tırmalayan kedi gibi sağa sola saldırıyorsun. Eden bulur ve bir insan geçmişte yaptıklarının hesabını günü gelince verir. Herkes hakettiğini yaşar, bir gün eksik bir gün fazla. Ülkemizin menfaati için devletimizin bekası için herkes samimi olsun. Kişisel hesaplar için kişiliğini sorgulatmasın...

Cennet Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumaya ant içmiş çok şükür sizlerin hayal edemeyeceği kadar insanlar var.

Bizden olup bizi anlayabilenlere SELAM olsun.