Yeni Ufuk engelleri bir bir aşıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Küçükçekmece Yeni Ufukspor, kendi sahasında grubunun güçlü takımı olan Siirt İstanbul Yavuz Selimspor’u 2-1 yendi

SPOR 11.03.2023 20:17:00
Yeni Ufuk engelleri bir bir aşıyor

 

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Küçükçekmece Yeni Ufukspor, kendi sahasında  grubunun güçlü takımı olan Siirt İstanbul Yavuz Selimspor’u ilk yarıda bulduğu gollerle  2-1 mağlup etti.

Küçükçekmece Yeşilova  Kemal Aktaş Stadı’nın haftanın önemli maçını Tolga Akbaba,Fatih Mehmet Alagöz ve Soner İsmail Sarı hakem üçlüsü yönetti.

Küçükçekmece temsilcisi yaptığı maçın ilk devresinde Fahri ve Murat ile bulduğu gollerle öne geçen Yeni Ufukspor karşılaşmayı 2-1 kazanmayı başardı.  Bu sonuçla  Yeni Ufukspor puanını 32'ye  yükseltirken, Siirt İstanbul Yavuz Selimspor ise 30 puanda kaldı.

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta Küçükçekmece Yeni Ufukspor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği Siirt İstanbul Yavuz Selimspor’u 12.Dakika Fahrettin Erdem  ,23.Dakika'da Murat Bulgur’nun ayağından bulduğu iki golle 2-1 yenmeyi  başardı.

Maçın başından sonuna kadar heyecan ve çekişmeye sahne olan maçın 75 .Dakikasında misafir Siirt İstanbul Yavuz Selimspor takımın da Hamit Taşın kırmızı kartla oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Müsabakanın uzatma dakikalarında 90+ 4 dakikada misafir takım İbrahim Timurboğa  ile tek golü bulduysa da misafir takım sahadan 2-1 mağlup ayrılan takım oldu. Küçükçekmece Yeni Ufukspor oyuncular  ve teknik ekip karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadılar .

8 Aksaray Belediye spor takımını teknik direktörü Cem Kavçak, 4-0 mağlup ettikleri Tokatspor maçı sonrası gazetemiz Spor Müdürü Arif Sağdıç’a açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Küçükçekmece Yeni Ufukspor Recep Müftüoğlu ,Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk .Bu tür maçlar her zaman zor  oluyor. Burada maçta ilk yarı golü bulmasaydık bu maçta zor geçecekti. Erken bulduğumuz gol bizi maçta rahatlattı. O yüzden maçta skor bizim için çok iyi oldu. Bu zorlu maçı kazandığımız için mutluyuz.  Oynayacağımız  tüm maçları kazanarak üç puanla kapatmak için tüm imkanlarımızı zorlayacağız. Bu güç ve azim bizim takımımızda var bugüne kadar oynadığımız futbolun her maçta üstüne koyarak ilerliyoruz ve geri kalan maçlarımızı kazanarak klasmana kalacağız dedi.

Küçükçekmece Yeni Ufukspor teknik patronu Murat Müftüoğlu ,Siirt İstanbul Yavuz Selimspor maçının zor geçeceğini biliyorduk. Maç çok iyi başlayarak ilk yarıda bulduğumuzu gollerle karşılaşmayı 2-1 kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten başarılı teknik direktör Murat Müftüoğlu , “Başarılarından dolayı teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Bu galibiyetimizi her zaman yanımızda olan Başkanımız Recep Müftüoğlu’ya armağan ediyorum. “Takımımızı layık olduğu BAL ligine taşımak için kararlıyız. Engelleri bir bir aşıyoruz. Her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağız” ifadesini kullandı.

 Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: engelleri aşıyor