Şans Adlı Köpek Belediye Sayesinde Sağlığına Kavuştu

Büyükçekmece Belediyesi, 7 ay önce Mudurnu - Akyazı karayolunda araç çarpması sonucu iki bacağı birden kırılan yaralı köpeği tedavi ederek eski sağlığına kavuşturdu.

BÜYÜKÇEKMECE 6.10.2016 15:19:00 0
Şans Adlı Köpek Belediye Sayesinde Sağlığına Kavuştu

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ün talimatları doğrultusunda Şans`ın imdadına koşan veteriner hekimler, köpeğin sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirtti.

Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi`nde tedavi edilen yaralı köpek artık eskisi gibi koşup oynayabiliyor. 

"Lütfen daha dikkatli olalım"

Hayvan sevgisiyle de tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "7 ay önce bize gelen bir telefon üzerine Mudurnu`dan yaralı olarak alıp getirdiğimiz ve Şans adını verdiğimiz köpek Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi`nde tedavi edildi. Artık eskisi gibi koşup oynayabiliyor. Büyükçekmece Belediyesi olarak sokak hayvanlarımıza  mutlaka sahip çıkıyoruz. Büyükçekmece halkının bu konudaki duyarlılığı da bizim işimizi kolaylaştırıyor. Araç kullananlar lütfen minik dostlarımız için daha dikkatli olun" şeklinde konuştu.