Volkan Sapmaz Genel Koordinatörlük görevine getirildi  

Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor yönetimi, antrenör Volkan Sapmaz’ı Genel Koordinatörlük görevine getirdi.

SPOR 21.07.2022 00:10:00 0
Volkan Sapmaz Genel Koordinatörlük görevine getirildi  


İstanbul 1.Amatör Lig  takımlarından Başakşehir İkitelli Köyiçispor’da   Kulüp Başkanı Tahsin Göç ve yönetim kurulu, aldıkları karar doğrultusunda takımın  Altyapı sorumluluğu ve Genel Koordinatörlük görevine Volkan Sapmaz’ı getirdi.

Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor kulübü kurulduğundan beri  takımda antrenörlük yapan Volkan Sapmaz, Genel Koordinatör olarak geri döndü. Genel Koordinatör  Volkan Sapmaz  Başakşehir İkitelliköyiçispor’un altyapı ve A takımının kadro yapılanması konusunda Kulüp Başkanı Tahsin Göç ve yönetim kurulu ile birlikte  mhareket edecekler.  Ayrıca Genel Koordinatör Volkan Sapmaz, güçlü bir alt yapı içinde şimdiden kolları sıvadı.  
Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor, Kulüp Başkanı Tahsin Göç, Kulüp olarak yeniden yapılanmaya gittik. Kulübümüz kurulduğu yıldan beri bizimle el birliği ile yüreğini koyan zamanın büyük bölümünü kulübümüz için harcayan Volkan Sapmaz hocamız yeni sezonda yönetim kurulumuzun kararı ile altyapı sorumluluğu ve Genel Koordinatörlük görevine getirdi.  Yönetim kurulumuzu ve Altyapı sorumluluğu ve Genel Koordinatörlük görevine Volkan Sapmaz ile birlikte Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor daha iyi yerlere taşımak için şimdiden kollarımızı sıvadık 
Bizler Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor için görev ve sorumluluktan kaçmamaktayız. Bulunduğun yeri marka  yapan değerlerden biri de spor olup bu değeri daha da ön plana çıkarmak adına var gücümüz ile çalışmaktayız. Yine bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen, en zor zamanlarında bizlerin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu’na ayrıca teşekkür ederiz.Başakşehir'i daha ileriye götürmek adına birlik olmamız gerekmektedir. Bu ilçe bu takım birlik olduğu sürece daha büyük başarılara koşacaktır. Ben ve yönetici arkadaşlarım Başakşehirli olmanın vermiş olduğu gurur ile  Genel Koordinatör  Volkan Sapmaz hocamız olduğu sürece her zaman görevimin başındayım” diye konuştu.
HABER / Yılmaz AKTEPE