Ulaştırma Personeline Trafik Semineri Verildi

Büyükçekmece Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü`nce, belediyede çalışan ulaştırma personelini için hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

BÜYÜKÇEKMECE 7.12.2015 18:42:38
Ulaştırma Personeline Trafik Semineri Verildi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi gönüllü eğitmeni Nurgün Serim ve Trafik Polisi Selahattin Yüksel`in konuşmacı olduğu seminerde trafik kuralları, tutum ve davranışlar üzerine garaj personeli bilgilendirildi.

Yapılan Hatalara Dikkat Çekildi

Araç kullanırken yapılan hatalar ve trafik kuralları üzerine eğitim gören belediye personeli kazaları engellemek için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün`ü temsilen eğitime Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar ve Garaj Müdürü Polat Özer katıldı.

"Sizler Bizim Aynalarımızsınız"

Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, seminer sonunda yaptığı konuşmada, "Sizler belediyenin görünen yüzlerisiniz. Herkesi eşit seviyede görün. Birbirinize karşı saygılı olun. Sizler Büyükçekmece belediye başkanımızın en temeldeki göstergelerisiniz. Bizim aynalarımızsınız. İçimizdeki sevgiyle iş yaparsak emin olun hepimiz mutlu oluruz. Ekibimizin yapmış olduğu başarılarla bugünlere geldik bu yüzden başarımızın yolu sizlerden geçiyor. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Hasan Akgün size sevgi, saygı ve selamlarını iletiyor. Biz bir ekibiz ve bu başarıya sizlerle birlikte devam edeceğiz" ifadesini kullanarak Halk Akademisi gönüllü eğitmeni Nurgün Serim`e çiçek takdim etti.