Tuna Kültür ve Sanat Derneği'nde 25. yıl konseri

Tuna Kültür ve Sanat Derneği'nde 25. yıl konseri

21.12.2021 12:41:00 0
Tuna Kültür ve Sanat Derneği

Karşıyaka’nın kültür ve sanat dünyasında önemli bir yeri bulunan TUNA DER 25 yıl anısına özel bir konser düzenleyecek.

İZMİR (İGFA)- Çeyrek asırdır Karşıyaka’nın kültür-sanat yaşamına damgasını vuran TUNA-DER (Tuna Kültür ve Sanat Derneği) 25 Yıl özel konseri ile Karşıyakalı müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak. Müzik yönetmeni Çiğdem Sabuncuoğlu, derneğe 2004 yılında girdiğini 2010’dan itibaren de şef olarak görevlendirildiğini belirterek TUNA DER’in her yıl ortalama 3 konsere imza attığını kuruluşundan bu yana da 75 konser düzenlediklerini açıkladı.

TUNA DER 25 Yıl heyecanını sanatseverlerle birlikte yaşamak için Karşıyakalıları eğlenceye çağırıyor. Çiğdem Sabuncuoğlu sanatseverleri 25 Yıl konserine çağırarak sözlerini noktaladı. Sabuncuoğlu şunları söyledi:

“25. yıl konserimiz bugün saat 20.00’da Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Bu gün ayrıca en uzun gece, Türklerin yeni yılı yani yılbaşı gecesi başka bir ifade ile Nardugan Bayramı. Bugün aydınlık ile karanlığın en uzun mücadelesinin yaşandığı ve gök tanrının evlatlarının aydınlığa çıkmasını beklediği gece. Bu anlamlı gecede düzenleyeceğimiz konserde koronavirüs nedeniyle derneğimize gelemeyen taş plaklarımız baş köşede onur konuğumuz olacak. Ayrıca kurucularımız Sevim Çeliker ile Süleyman Özsakallı başta olmak üzere önemli misafirlerimiz olacak. Karşıyaka’nın kültür, sanat, sivil toplum, siyaset, bürokrasi dünyasından da konuklarımız 25 Yılımızda bizlerle olacak. Sanat sever tüm Karşıyakalıları bu anlamlı gecede düzenlediğimiz anlamlı konserimize hep beraber eğlenmek için bekliyoruz.

 


Haber Kaynak : İGF