Tokat Bereketlispor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Küçükçekmece Tokat Bereketlispor, yeni sezonun startını şampiyonluk parolası ile verdi.

10.08.2023 10:48:00
Tokat Bereketlispor sahaya indi

 

Mavi-beyazlı ekip 2023-2024 futbol sezonunda İsmail Polat başkanlığında ,başkan yardımcısı Sedat Yalçın,Sportif koordinatör Nail Polat ,Teknik direktör Levent Sarıca ve yardımcısı Bülent Birdal sahaya indi.


 

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Başkan İsmail Polat ,Tokat Bereketli spor'u iyi şekilde temsil edeceklerine canı gönülden inandıklarını belirten Polat, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Tokat Bereketli spor'u en iyi şekilde temsil edeceğimize inandığımız bu ligde başarılı olmak için kadromuzu güçlendirdik.Yaptığımız bu kaliteli transferlerle İstanbul  Süper Amatör Lig'de iddialı olacak ve zirveye oynayacak bir futbolcu kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyoruz. Tokat Bereketli spor Kulübü olarak, İstanbul Süper Amatör Lig'de oynamaya her anlamda hazırız. Yeni sezonun hem kulübümüze hem tüm spor kulüplerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."


Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Başkan yardımcısı Sedat Yalçın yaptığı açıklamada, "Başarıya odaklı bir takım kurduk. Ben sizlere inanıyorum. Kazasız belasız bir sezon diliyorum. Kağıt üstünde herkes kendini bir yere koyar ama çok çalışan başarılı olur. Biz bir aileyiz. Biz üzerimize düşeni yapacağız, sizden de bunu bekliyoruz.”dedi.


Küçükçekmece Tokat Bereketlispor Sportif koordinatör Nail Polat kısa bir açıklamada bulunarak ; “İyi bir kadro oluşturduk başarılı bir teknik ekibimiz var, geçen sezonki kadromuzu koruduk ve üzerine iyi takviyeler yaptık. Bu yıl bütün taraftarlarımızla ve bütün Küçükçekmeceli ve Tokat Bereketli ile beraber kenetlenerek Küçükçekmece Tokat Bereketlispor’u hak etti yere taşıyacağımızı inanıyoruz” dedi.


Mavi-beyazlılar Teknik direktör Levent Sarıca nezaretinde, Antrenör Bülent Birdal  yönetiminde Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş stadında sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 30 futbolcunun katıldığı ve yaklaşık 90 dakika gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Pas çalışması ile devam eden idman sona erdi. Mavi-beyazlı ekibin Teknik direktör Levent Sarıca, yaptığı açıklamada, "Yere sağlam basarak adımlarımızı kontrollü bir şekilde atmak, yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz" dedi.

 
HABER / Yılmaz AKTEPE


 

 


 


Anahtar Kelimeler: Tokat Bereketlispor sahaya