Tahtakale Kartalları FK ,Süper Amatör Lige çıkmanın mutluluğunu yaşıyor!

Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK 2022-2023 Futbol sezonu 1.Amatör lig 2.Grupta uzun bir mücadele sonunda tarihinde ilk kez Süper Amatör lige çıktı.

SPOR 31.01.2023 22:35:00
Tahtakale Kartalları FK ,Süper Amatör Lige çıkmanın mutluluğunu yaşıyor!

Tarihinde ilk kez Süper Amatör lige çıkan Avcılar temsilcisi bir üst lige çıkmayı düzenlediği yemekle kutladı.

İstanbul 1.Amatör lig 2.Grupta  mücadele eden ve güçlü rakiplerini geride bırakarak adını bir üst lige yazdıran Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK, Süper Amatör lige  çıkışını düzenlediği yemekle kutladı.

1.Amatör lig 2.Grupta şampiyon olarak tamamlayan ve önümüzdeki sezon Süper amatör ligde oynamaya hak kazanan Samet Güngör, yönetimindeki Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK adını Süper Amatör lige  yazdırdı. Tarihinde ilk kez Süper Amatör lige çıkma başarısı gösteren Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK, şampiyonluğunu Çöps Lounge Restaurant’ta düzenlediği gece ile kutladı.

Siyah -beyazlı yönetim tarafından Tahtakale Çöps Lounge Restaurant'ta verilen yemekte teknik heyet, futbolcular ve yönetim şampiyonluk kutlamalarına start verirken geceye misafir olarak da Küçükçekmece Sinop Kulüp Başkanı Rafet Orhan, İkitellispor Kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan, Yeni Malatyaspor eski Asbaşkanı Adnan Çoban, Avcılar Demir Orduspor Kulüp Başkanı Ufuk Güneş ve Avcılar Demir Orduspor Genel Koordinatörü Dursun Güven katıldı.

Yemeğin ardından bir açıklama yapan kulüp başkanı Yılmaz Canpolat hak ettikleri bir şampiyonluğu kazandıklarını söyledi. Canpolat “Hak ettik, kazandık. Grubumuzdaki bütün takımlara da sonsuz teşekkürler. Alibey’e de Play Off'ta başarılar diliyorum. Süper Amatör Kümede iyi bir bütçeyle BAL Ligine çıkacağız. Geceye katılım gösteren tüm kulüp başkanlarına da sonsuz teşekkür ediyorum bizi yalnız bırakmadıkları için.” Diye konuştu.

HABER / Yılmaz AKTEPE