Sultanmuratspor üç puanı üç golle kazandı! “3-1”

İstanbul 2. Amatör Lig 13.Grubu’nun 3. haftasında Küçükçekmece Sultanmurat Spor ile Yeşilcespor, İBB Florya Şenlikköy Stadı’nda karşı karşıya geldi.

SPOR 8.04.2023 23:00:00 0
Sultanmuratspor üç puanı üç golle  kazandı! “3-1”

 

Sultanmuratspor 3,1 kazanarak haftayı galibiyetle kapattı.
Karşılaşmada üstün futbol oynayan Sultanmuratspor kaptan Arda 1 ve Seccad (2 ) attığı gollerle rakibi Yeşilcespor 3-1 mağlup etti. Ligin üçüncü haftasında 2 galibiyet bir beraberlik alan siyah-beyazlılar 7 puan toplamış oldu.
Yeşilçes Spor karşılaşması sonrası açıklama yapan Sultanmuratspor Teknik Direktörü Hüsamettin Özköşkoğlu , Sultanmurat spor'un hedefinin yeniden 1.Amatör  Lig olduğunu dile getirerek, “Lige ilk iki haftada 4 puanla başladık ve ardından çıktığımız üçüncü karşılaşmayı kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz. Biz her maç öncesi oyuncularımızla maçların önemine ilişkin toplantılar gerçekleştiriyoruz ve oyuncularımız da maçlarda en yüksek performansı göstererek sahadan galip ayrılıyorlar. Biz teknik heyet olarak tüm oyuncularımızdan tam performans almak için çalışıyoruz ve oyuncularımızda yüzümüzü kara çıkarmıyor ve istediklerimizi sahaya yansıtıyor. Bizler bu iyi gidişatı sürdürmek ve lig sonunda yeniden 1.Amatör Lige çıkmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Bizlere iç saha ya da deplasmanda destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.
HABER / Yılmaz AKTEPE