Sultanmuratspor grup liderini 2-1 yendi

İstanbul 2.Amatör 13.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Sultanmurat Spor lider Esenyurt 19 Mayıs Spor 'u 2-1 yendi

SPOR 3.06.2023 20:56:00 0

 

İstanbul 2.Amatör 13.Grupta şampiyonluk  mücadelesi veren Küçükçekmece Sultanmurat Spor, ligin ilk yarısında deplasmanda yenildiği lider Esenyurt 19 Mayıs Spor 'u  2-1 yenerek hem rövanşı aldı hem de şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmanın sevincini yaşadı.
Ligin 14.Hafta Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stad' ında grubun iki iddialı takımlarından Küçükçekmece Sultanmurat Spor ile  Esenyurt 19 Mayısspor takımları karşı karşıya geldi. Sultanmuratspor ,Esenyurt 19 Mayısspor, karşılıklı ataklarla geçen ilk yarısı golsüz beraberlikle kapattı.
2. devreye daha istekli ve hızlı başlayan ve sahibi Sultanmuratspor,72.Dakikada Seccad ile öne geçti. Müsabakada, 80.Dakikasında misafir takım Esenyurt 19 Mayısspor Talha'nın penaltı golü ile beraberliği yalayarak skoru 1-1 yaptı. 90+ 2'de Ceyhun'un attığı golle Sultanmuratspor , maçtan 2-1'lik galibiyet ve altın değerinde 3 puanla alarak hem ronaşı hemde üç puanı alarak liderle arasındaki puan farkını da üçe indirmiş oldu.
Maç sonrasında Küçükçekmece Sultanmurat Spor  Teknik Direktörü Hüsamettin Özköşkoğlu , açıklamalarda bulundu "Öncelikle zor bir maçtı  güzel bir galibiyetle aldığımız için mutluyuz. Rakip Esenyurt 19 Mayısspor grupta  6 puan farkla liderdi. Biz bunun bilincindeydik. Hafta arası  çalışmalarımızda hep vurguladığımız zor ama başaracak gücümüzün de olduğunu oyuncu kardeşlerimize defalarca anlattık. Maça kontrollü ve ne yaptığını bilen bir oyun anlayışıyla ilk yarısı golsüz kapatık.
İkinci yarı uzun toplarla oyunu hep rakip sahaya yıkma gayretimiz vardı. Rakip bazen oyunu kontrol altına aldığı dakikalar oldu. Ancak alan savunmasını çok iyi yaptık. Ancak oyuncu kardeşlerim maç boyunca disiplini elinden bırakmadılar.Yediğimiz penaltı golü maçın bitiminde stresli dakikalar yaşatsa da, galip gelmeyi bildik. Oyuncu kardeşlerimin mücadelelerinden dolayı kutluyorum dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Sultanmuratspor liderini - yendi