Sivas Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine nakit yardımı yapacak

Sivas Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine nakit yardımı yapacak

14.12.2021 14:52:21
Sivas Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine nakit yardımı yapacak

Sivas Belediyesi, kış aylarında ihtiyaç sahibi aileler ve üniversite öğrencilerine destek olmak adına nakit yardım yapma kararı aldı.

SİVAS(İGFA)- Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin tarafından duyurulan kampanya kapsamında 2022 yılının Ocak, Şubat ve Mart aylarında ihtiyaç sahibi aileler ile kirada oturan üniversite öğrencileri için 300’er TL taksitle, toplamda 900 TL nakit yardımı yapılacak.

2022 yılı nakit yardımları hakkında Başkan Bilgin; “Yardımlarımız Ocak ayında 300 TL, Şubat ayında 300 TL, Mart ayında 300 TL olmak üzere toplam 900 TL olacak. Bu zorlu kış şartlarında hemşerilerimizin yükünü bir nebze olarak almak istiyoruz. Hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. İnternet sitemiz üzerinden müracaatları başlatıyoruz. Bir haftalık müracaatlar tamamlandıktan sonra Aralık ayı içerisinde değerlendirmeleri hızla yapıp Ocak, Şubat ve Mart aylarında 300’er TL olmak üzere toplam 900 TL yardımı hemşerilerimize ulaştırmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Başvuru şartlarından da bahseden Bilgin, “Hanenin toplam geliri 3 bin 500 TL'yi aşmamalıdır. Üzerine kayıtlı 2005 model ve üzeri araç olmamalıdır. Üzerlerine kayıtlı ikinci bir ev veya arsa olmamalıdır. Bir ev var ancak geliri 3500 TL'yi geçmiyorsa sosyal yardımdan faydalanabilecekler" dedi. 


Haber Kaynak : İGF