SİAD’ın Dayanışma Yemeği yapıldı

Sinop İşadamları  Derneği’nin tarafından Başkan Turgut Öztürk  ev sahipliğinde Küçükçekmece Ramada By Wyndham Otel’de  birlik beraberlik ve yeni üyeleriyle tanışma yemeği düzenledi.

SPOR 30.04.2023 23:26:00 0
SİAD’ın Dayanışma Yemeği yapıldı

 

Yemeğe, Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan, İstanbul 3.Bölge Milletvekilli adayı Fehmi Öztürk,İstanbul 1.Bölge Milletvekilli adayı Cengiz Kara, SİAD onursal başkanlardan Mukadder Yıldırım,Nihat Önder,Yusuf Özer ile üyeler katılım sağladı.

Yemeğin açış konuşmasını yapan Sinop İşadamları  Derneği Başkan Turgut Öztürk  ,Sinop İşadamları  Derneği’mizin (SİAD) geleneksel olarak düzenlediği bu anlamlı gecede sizlerle bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim.

Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşım, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydı geride bıraktık. Her yıl heyecanla geçirdiğimiz mübarek ramazanın, bu yıl hiç unutamayacağımız, 6 şubat felaketinin burukluğu içerisindeyiz.  11 İlimizi etkileyen büyük felaketin geride bıraktık. 6 Şubat felaketi bize çok şey öğretti, nasıl ki tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de Mart 2020 de başlayan pandemi süreci, bizleri evlerinizden dışarı çıkarmazken, 6 şubat 2023 depremi sürecinde de, evlerimize giremez olduk. Tüm bu zorlu süreçlerde, milli gücün ve dayanışmanın ve de en önemlisi rabbimize şükür etmenin, değerini bir kez daha anladık. Acılarımız daha çok taze, her ne kadar normale dönmeye başladıysak da, kalbimiz depremzedelerimiz ile birlikte bu manada, üzerimize düşen sorumlulukların elbette farkındayız. Depremin ilk anın da bu yana, üyelerimiz ve gönüldaşlarımız ile birlikte, bize ihtiyacı olan tüm bireylerin, maddi manevi yanlarındaydık, olmaya da devam ediyoruz.

Bu anlamda her biri kendi sektöründe başarılı olan üyelerimizle birlikte üretimde, istihdam da ve ihracatta başarıyla Türkiye’ye rol model olan Sinop için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Üyelerimiz ile ülkemizin rekabet gücünü artırmak, gelişen sektörlerin, yerel ve global de kurumsal alt yapılarının güçlenmesine rehberlik etmektir.

Sinop İşadamları  Derneği ortak paydasında ortak akılla hareket ederek, hak edilen konuma ulaşmak için çalıştıklarını hem de SİAD'ın yürüttüğü çok çeşitli yardım faaliyetlerine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşatmaktadır.SİAD  zaman içinde yardım ve faaliyet alanını eğitimden sağlığa kadar birçok sahayı içine alacak şekilde genişletmiştir. Bu gece vesilesiyle bizleri yalnız bırakmayan tüm üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum. Bu anlamlı gecemize katılarak, bizleri onurlandıran tüm misafirlere teşekkür ediyorum. Derneğimizin dayanışma yemeğine katılımınızdan dolayı teşekkür eder hepinize iyi eğlenceler dilerim” dedi.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan’da yaptığı konuşmada; “Her alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin daha da artmasını temenni ediyorum. Birlikten kuvvet doğar sözünün bilincindeyiz. Sizlerle birlikte olduğumu ve yüreğimin sizlerle attığını bilmenizi istiyorum. Küçükçekmece Sinopspor sizlerin destekleriyle başardı ve profesyonel 3.Lige çıkma başarısı göstermiştir. Küçükçekmece Sinopspor, Sinoplu ve Küçükçekmeceli hemşerilerimizin kulübüdür bu başarıda herkesin payı vardır başarımızı da  payı olan desteklerini esirgemeyen sizlere  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Daha sonra yapılan protokol konuşmalarının ardında Sinop İşadamları derneğine katkısı olanları plaket  takdim edilirken, folklor gösterileri ile son buldu.

HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Dayanışma Yemeği yapıldı