Seyithan İzsiz Üç Yılda Hiçbir Şey Yapmadılar

Delta Holding Yönetim Kurulu Başkanı, AK Parti İBB ve Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Seyithan İzsiz Avcılar Double Tree Hilton Otel`de bir basın toplantısı yaptı.

BEYLİKDÜZÜ 13.04.2017 11:16:40
Seyithan İzsiz Üç Yılda Hiçbir Şey Yapmadılar

Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Delta Holding'in projeleri hakkında bilgiler veren İzsiz, siyasi ve ekonomiye ilişkin konularda açıklamalarda da bulundu.

 

Türkiye'nin Ortadoğu'da çok önemli bir yerinin ve gücünü olduğunu anlatan İzsiz “Biz de hayata geçireceğimiz Delta Dubai Towers projemizle buna katkıda bulunacağız” dedi.

 

İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisini ayakta tutan en önemli güç olduğunun altını çizen İzsiz, Delta Holding'in Mayıs ayının ilk haftasında lansmanını yapacakları Delta Dubai Towers projesi hakkında bilgiler verdi.

Mayıs ayının başında Delta Dubai Towers projesinin lansmanını yapacaklarının müjdesini de veren İzsiz, projenin ayrıntıları hakkında da bilgiler verdi, “ Mayıs başı gibi Delta Dubai Towers projemizin lansmanına hep birlikte şahitlik edeceğiz. Çok güzel bir proje olacak. Onu özel kılan farklı şeyler var. Bunlardan biri, projenin kendi içinde 2 bin 500 metrekare aqua parkı var, sondajını yapmış değiliz ama bölgemizde termal su olduğunu biliyoruz dolayısıyla belki de İstanbul'daki ilk termal suyun kullanıldığı rezidans olma özelliği taşıyacak. Bunun yanında karma bir proje olacak. İçinde otel, home office, rezidanstan oluşacak olan, AVM'si olan bir proje olacak. Bulunduğu lokasyon itibariyle de güzel bir proje olacağını söyleyebilirim. İnşallah Mayıs başında bunun lansmanını hep birlikte yapacağız” dedi.

 

Seyithan İzsiz, Delta Holding olarak 20 yıldır var olduklarını ve doğuşlarından bugüne kadar kendilerinin yükselen ivmesini herkesin bildiğini de vurgulayan bu doğrultuda ekonomiye ve inşaat sektörüne dair hemen her detayın kendileri için önemli olduğunu da belirtti.

"2 yıldır işler kötü ama düzelecek"

Suriye'de meydana gelen savaş ve devam eden terör olayları nedeniyle son 2 yıldır Türkiye'nin inşaat sektörü anlamında geriye düştüğünü ve eskisi gibi işlerin olmadığını da anlatan İzsiz, “İki yıldır kabul edelim ki bölgemizde maalesef ekonomik manada belki çok anlamlı bir fotoğraf yok ama ben umut ediyorum 16 Nisan ile birlikte Türkiye'de çok güzel ve güneşli günleri hep birlikte göreceğiz” dedi. 

"Gurbetçi kardeşlerimiz yatırım yapacak"

Avrupa'da 5 milyon civarında Türk' ün yaşadığını söyleyen İzsiz, yurtdışındaki Türklerin kazanımlarını gayrimenkula yönelttiğini ve bu anlamda da öncelikli tercihlerinin Türkiye olacağını belirtti.

İzsiz bu konuda şu ifadeleri kullandı;

" Yatırımcı ve tüketici bulmakta inşaat sektörünün bu manada zorluk çekmeyecek. Avrupa'da eski kazanım kalmadığı gibi yabancı düşmanlığından da söz edebiliriz. Ve haliyle orada yaşayan yurttaşlarımız ata yurdu memleketlerine yatırım yapmak istiyorlar. Bunu ziyadesiyle görebiliyoruz. Ben bu nedenle Avrupa'daki hemşehrilerimizden ciddi bir yatırım bekliyorum. Yine Rusya'da, Azerbaycan'da ve İran'da önemli yatırımcılar olduğundan da söz edebilirim.” 

"İlk sırada Araplar var"

İnşaat sektörüne yatırım anlamında en önemli desteği Arapların verdiğini de anlatan Seyithan İzsiz, Türkiye'nin gayrimenkul ve inşaat sektörü sayesinde ayakta kaldığını belirterek 20 yılı tamamlamak üzere olan Delta Holding hakkında bilgiler verdi.

İzsiz, “Ekonomimizi ayakta tutan gayrimenkul sektöründe güçlüyüz, bu sektörün önemli isimlerinden birisiyiz. Bugüne dek bu sektörde aşağı yukarı 20 seneyi geride bırakmak üzereyiz.Bu gelişimimizi de hep beraber izleyip gördük. Şükür olsun 20 yılı devirmek üzereyiz. Şimdiye kadar 5 bine yakın konut üretmişiz ve ürettiğimiz her proje kendi alanında kendi özelinde çok önemli bir proje olma özelliğini taşımış. Hiçbir projemiz aksamamış ve zamanında tamamlanmış. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte projelerimiz devam edecek.” dedi.

"Üç yılda hiçbir şey yapmadılar"

Beylikdüzü Belediyesi'ne ilişkin  açıklamalarda da bulunan İzsiz, Beylikdüzü Belediyesinin geridenkalan üc yılda kendilerinden beklenen hizmeti veremediklerini söyledi.

Beylikdüzü'nün maalesef iyi yönetilmediğini  söyleyen İzsiz, "Belediye Başkanı İmamoğlu ile geçmiş yıllara dayanan bir dostluğum var fakat bu dostluğum onu eleştirmesine engel değil. Doğrusu yeni seçilen bir yönetimin olduğu bir ilçenin de meclis üyesi olarak ben ilk dönem kendi grubumdaki arkadaşlara da mevcut yönetime bir zaman tanınması gerektiğini söylemiştim. Daha sonra yapılacak icraatleri göz önünde bulundurarak muhalefet etmeliyiz diye fikirlerimi paylaşmıştım. Şimdi 3 yılı geride bırakıyoruz. Bu 3 yıl artık bize yorum yapma hakkı tanıyor. Beylikdüzü Belediye Meclisi'nde bu anlamda konuşmalarımız oluyor. Benim kanaatim şu ki Beylikdüzü'nün çok daha gündem olması gerektiği. Şu anki mevcut yönetimin Beylikdüzü'ne pek bir katkı sağlamadığını düşünüyorum. Bunları söylerken sırf muhalefet olsun diye söylemiyorum." şeklinde konuştu.