Seyhan Topaloğlu " Her Zamanki Gibi İlkelerime Sahip Çıkacağım"

Önceki gün CHP den Aday adayı olduğunu açıklayan Seyhan Topaloğlu "hiçbir makamın beni ben olmaktan vazgeçiremeyeceğini teyit eder canı gönülden desteklerinizi beklerim." diyerek seçmenlerden destek istedi.

BEYLİKDÜZÜ 20.03.2023 18:28:00 0
Seyhan Topaloğlu

 

Önceki gün CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında CHP den İstanbul 3.Bölge Milletvekili olmak için Aday adayı olduğunu açıklayan Seyhan Topaloğlu "hiçbir makamın beni ben olmaktan vazgeçiremeyeceğini teyit eder canı gönülden desteklerinizi beklerim." diyerek seçmenlerden destek istedi.

 

Seyhan Topaloğlu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada " Siz kıymetli mahalle sakinlerimizin, dostlarımızın, kardeşlerimizin, gençlerimizin ve büyüklerimizin uzun zamandan beri beni daha fazla insana ulaşabilmem, hayatlarına dokunabilmem, anlayabilmem ve yürekten destek olabilmem adına daha etkin olabileceğim başka bir makamda görmek, arzunuzu, temenninizi gerçekleştirebilmek adına almış olduğum kararla 28. Dönem CHP 3. Bölge Milletvekili aday adaylığı için müracaatımı yapmış bulunmaktayım.
 


Çıkmış olduğum bu yolda, Allah bana bu görevi nasip ederse her zamanki gibi ilkelerime sahip çıkarak, hiçbir ayrım gözetmeden herkese yürekten tavrımla elimden gelenin en iyisini yapacağıma söz veririm. Hiçbir makamın beni ben olmaktan vazgeçiremeyeceğini teyit eder canı gönülden desteklerinizi beklerim…" ifadelerini kullandı.