ŞAMPİYON TAKIMA KUPAYI BAŞKAN KABAKTEPE VERDİ

Esenyurt AK Parti lçe teşkilatı tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol müsabakaları sona erdi.

17.01.2022 16:36:00 0
ŞAMPİYON TAKIMA KUPAYI BAŞKAN KABAKTEPE VERDİ

Esenyurt AK Parti lçe teşkilatı tarafından düzenlenen mahalleler arası futbol müsabakaları sona erdi.

Final maçında Yunus Emre Mahallesi futbol takımı Talatpaşa Mahallesi futbol takımıyla karşı karşı karşıya geldi ve rakibini 6-4 yenerek kupanın sahibi oldu.

 

Şampiyon olan Yunus Emre Mahallesi takımına Şampiyonluk kupasını AK Parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve AK Parti Esenyurt İlçe başkanı Harun Özer ile birlikte verdi.

 

 

KAPAKTEPE "SİZDEN BÜYÜK ZAFERLER BEKLİYORUM" 

Partililerin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği final mücadelesini Milletvekili Şamil Ayrım ve İlçe Başkanı Harun Özer ile birlikte heyecanla izleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe şampiyon takımı tebrik ederek şampiyonluk kupasını Ayrım ve Özer ile birlikte verdi.

 

Her türlü spora destek verdiklerini ve parti içi çalışmalarda bu etkinliklerin çok büyük bir anlam ifade ettiğini belirten Başkan Kabaktepe, ‘Bugün final mücadelesinde yer alan ve bundan önceki karşılaşmalarda maçlara çıkan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Esenyurt bizim için gerçekten önemli bir ilçe. Sizlerden futbol sahalarındaki mücadele gibi siyasette de büyük mücadeleler bekliyorum. Esenyurt’a hizmeti AK Parti getirdi. İnşallah bundan sonra da bu ilçeye hizmeti yine AK Parti getirecektir. Sizlerden önemli zaferler bekliyorum” dedi.

 

 

HARUN ÖZER “ BİZE YAKIŞAN BİR TURNUVA OLDU”

 

Turnuva finalinde bir konuşma yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, spor komisyonu yöneticilerine, mahalle teşkilatlarına, mahalle başkanlarına ve mücadele eden sporculara ve onları yalnız bırakmayan seyircilere teşekkür etti. İki aydır devam eden turnuvanın AK Parti İlçe teşkilatı için önemli olduğunu söyleyen Özer, ‘Şampiyon takımı ve bugüne kadar mücadele eden tüm sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bize yakışan bir turnuva oldu. İnşallah bundan sonra parti içi çalışmalarda bu ve benzeri çalışmalara imza atacağız. Coşkulu bir kalabalıkla final mücadelemizi gerçekleştirdik. Bu coşkuyu ve heyecanı büyüterek inşallah daha güzel çalışmalara imza atacağız’ ifadelerine yer verdi.