Şampiyon Küçükçekmece Sinopspor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ligin son haftası oynanan maçta Küçükçekmece Sinopspor Şampiyon oldu

SPOR 17.04.2023 08:30:00
Şampiyon Küçükçekmece Sinopspor

 

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta ligin son haftası oynanan maçta Küçükçekmece Sinopspor dolu tribünler önünde şampiyonluğun adaylarından olan Sakarya  Arifiye Kalaycıspor  ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğun oldu.


Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'ndaki maçı Ankara Bölgesinden Özer Özden, Hasan Bostancı ve Salih Ünal'ın yönettiği maçta İstanbul  Milletvekili ve CHP Grup Başkanı Engin Altay, Küçükçekmece Kaymakamı Mehmet Tunç, İASKF Başkan vekili Ali Tanrıyaşükür ,AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av.Recep Şencan,BBP Küçükçekmece İlçe Başkanı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Mehmet Cem Özel ,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,KİTAŞ yönetim kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş ve yaklaşık 5 bin taraftar izledi.

Küçükçekmece temsilcisi bu sonuçla Play Off finalinde Sultanbeyli’nin rakibi oldu.Sarı- lacivert ekibinin 3.Lige çıkması için önünde sadece bir engel kaldı. küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan maç taraftarlar büyük ilgi gösterdi.Küçükçekmece Sinopspor taraftarları 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi.Futbol  severlerin seyir zevkini bir hayli tatmin etti. Çekişmeli geçen maçta karşılaşmayı yaklaşık 5 bin taraftar izledi
Kritik mücadelede ev sahibi Küçükçekmece Sinopspor maça adeta golle başladı. Henüz 5’inci dakikada İliyaz Işık, skoru 1-0’a getirdi. Erken golün şokunu anlatan Kalaycıspor, oyuna denge getirdiği dakikalarda pozisyonlar buldu. 27’inci dakikada Tuğrul Cem, skora 1-1 eşitliği getirdi. Bu golden sadece 3 dakika sonra 30’da ilk golün sahibi İliyaz yeniden sahne alarak Küçükçekmece Sinop ekibini 2-1 öne geçirdi ve ev sahibi ekip ilk devreyi de bu skorla önde kapattı.
İkinci yarıda ise atak üstüne atak geliştiren Kalaycıspor, 68’de Özgür ile skora 2-2’lik eşitliği getirdi. Kalan sürede iki takımın çabaları gol ve goller getirmeyince  2-2 berabere kalan Küçükçekmece Sinopspor  2022-2023 sezonunu şampiyonu oldu. Küçükçekmece Sinopspor son düdükle birlikte şampiyonluğunu resmen ilan etti. Maçın bitimiyle birlikte kutlamalar hem saha içinde hem de tribünlerde şampiyonluk şarkıları ile doyasıya eğlendiler.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Şampiyon Küçükçekmece Sinopspor