Rose Marine Anadolu Lezzetleri Büyükçekmece' de Hizmete Girdi

Büyükçekmece Sinanoba’da doğal ve yöresel ürünlerin yer aldığı ‘Rose Marine Yöresel ve Doğal Ürünler’ kalabalık bir katılımla hizmete girdi.

BÜYÜKÇEKMECE 12.02.2022 18:06:00
Rose Marine Anadolu Lezzetleri Büyükçekmece

 

Büyükçekmece Sinanoba’da doğal ve yöresel ürünlerin yer aldığı ‘Rose Marine Yöresel ve Doğal Ürünler’ kalabalık bir katılımla hizmete girdi.

İşletmeciliğini Yakup ve Hasan Demir’in  yaptığı işletmenin açılışına Birinci Hastanesi Üroloji Uzmanı Op.Dr.Mehmet Demir, Antakya Gastronomi Dernek Başkanı Ünal Kahraman, İstanbul Rumeli Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyesi Fikriye Balcı,  Av.Orhan Özdemir, Av.Mehmet Yıldız, Büyük İç Anadolu Platformu Genel Başkanı Av. Mehmet Yalım, Beyşehir'den Nazım Cömert, Kavala Kurabiye sahibi Mustafa Köse ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahipleri Yakup ve Hasan Demir; zeytin, zeytinyağı, salça, bakliyat, reçel, sabun, peynir, bal gibi ürünleri doğal olarak arayan vatandaşların diledikleri ürünleri Büyükçekmece Sinanoba Mahallesi İbrahimzade Caddesi Rose Marine Residance No;42/R adresinde hizmete giren Rose Marine Anadolu Lezzetleri’ nde bulabileceklerini ifade etti.

 

Antakya Gastronomi Dernek Başkanı Ünal Kahraman’ın yaptığı Hatay yöresine özgü Peynir Helvası davetlilere ikram edildi.

Açılış ve Başkan Ünal Kahraman' ın helva yapımıyla ilgili video görüntülerini beyhaber youtube kanalımızda bulabilirsiniz.