Reha Özcan'dan 'Bir Garip Orhan Veli' tiyatrosu

Reha Özcan'dan 'Bir Garip Orhan Veli' tiyatrosu

11.12.2021 10:46:36
Reha Özcan

9 Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali kapsamında Karabağlar Belediyesi Muzaffer İzgü Salonu'nda sahne alan Reha Özcan Kumpanyası, “Bir Garip Orhan Veli” adlı tiyatro oyunlarıyla büyük beğeni topladı.

İZMİR(İGFA)- Seyirciyle etkileşim içinde sahnelenen “Bir Garip Orhan Veli” oyununun sonunda Özcan ve ekibi ayakta alkışlandı. Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf'ın (TAKSAV) düzenlediği ve Karabağlar Belediyesi'nin de destekçileri arasında yer aldığı 9 Uluslararası İzmir Tiyatro Festivali devam ediyor.

Etkinlik kapsamında Reha Özcan Kumpanyası, usta şair Orhan Veli'nin yaşamı ve dizelerinden kesitler sunan “Bir Garip Orhan Veli” adlı oyunu, Karabağlar'da seyirciyle buluşturdu. Karabağlar Belediyesi ana hizmet binasındaki Muzaffer İzgü Salonu'nda sahnelenen oyunu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, CHP'nin İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Eski İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, TAKSAV yöneticilerinin de aralarında olduğu siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş izledi.


Haber Kaynak : İGF