REDOKS’TAN HANÇERLİ’YE KUPALI ÇIKARMA

Süper Amatör Küme ekiplerinden Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları yönetimi Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’yi makamında ziyaret etti.

SPOR 19.04.2023 09:34:00
REDOKS’TAN HANÇERLİ’YE KUPALI ÇIKARMA

 

Ziyaret sırasında kulüp başkanı Yılmaz Canpolat’a yönetim kurulu üyesi Fatih Yıldırım ve yeni yönetimde yer alacak olan Mehmet Sütçüoğlu eşlik etti.

Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarete şampiyonluk kupası ile gelen siyah beyazlılar Hançerli’den tesis konusunda kendilerine destek olmasını istedi. Hançerli’nin de mevcut tesislerin durumu sorarak talepleri hakkında bilgi istedi.

Canpolat da mevcut tesislerdeki zeminin değiştirilmesi gerektiğini belirterek hedeflerinin 3.Lig olduğunu, önce Bölgesel Amatör Lige çıkmayı ardından da profesyonel lige yükselmek istediklerini, bütün programlarını da buna göre yaptıklarını söyledi. Canpolat “Önümüzdeki sene şampiyonluğa takım yapacağız. Bu takımı 3.Lige çıkaracağız. Halı sahayı değiştirmek istiyorum. Altındaki çim çok yıprandı. U 12 Ligi de orada oynanıyor. Zeminin tadilata girmesi lazım. Şu an Arnavutköy ve Esenyurt takımları da bizde oynuyor. Ayrıca prefabrik yapmamız lazım. Soyunma odaları yetmiyor.” ifadesini kullandı.

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli de Avcılar’da 27 spor kulübü olduğunu, bütün kulüplere destek verdiğini belirterek “İlçemizde 27 spor kulübü var. 27’sine de destek oluyoruz. Belediye olarak sonuna kadar kulüplerimizin arkasındayız. Diğer ilçelere göre de destek konusunda ileride olduğumuzu düşünüyorum. Tesis konusundaki taleplerinizi de değerlendireceğiz. Üzerimize düşen sorumluluk neyse her amatör spor kulübüne olduğu gibi size de gerekli dönüşleri yapacağız.” dedi.

HANÇERLİ’DEN REDOKS’A TAM DESTEK

Öte yandan toplantının ardından Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları yöneticileri arasında basına kapalı özel bir görüşme oldu. Görüşmede Hançerli’nin siyah beyazlı yöneticilere kendilerini yakından takip ettiğini, başarılarını takdirle karşıladığını, yeni sezonda hem destek hem de tesis konusunda her türlü desteği vereceğini söylediği elimize ulaşan duyumlar arasında. Hançerli’nin desteğini açıklaması Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları yönetimi üzerinde doping etkisi yarattı. Siyah beyazlı yöneticiler böylece Hançerli’ye yaptıkları ziyaretten istediklerini alarak ayrılmış oldu.


Anahtar Kelimeler: REDOKS’ HANÇERLİ’ KUPALI ÇIKARMA