REDOKS Tahtakale Kartalları Evinde Rahat Kazandı

İstanbul U 18 Lig'de 22.Grupta 12.Hafta  Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'u 4-1 yenen Siyah-beyazlılar, puanını 31'e yükselterek liderliğ sürdürdü

SPOR 16.01.2022 22:06:00 0
REDOKS Tahtakale Kartalları Evinde Rahat Kazandı

 

İstanbul U 18 Lig'de 22.Grupta 12.Hafta  Siirt İstanbul Yavuz Selimspor'u 4-1 yenen Siyah-beyazlılar, puanını 31'e yükselterek liderliğ sürdürdü.

Avcılar Atatürk Stadyumunda oynanan REDOKS Tahtakale Kartallarıspor , Siirt İstanbul Yavuz Selimspor arasındaki önemli maçta Attila Çetinkaya (2), Görkem Bacıoğlu ve Ali Majeed Hackim'in golleri atarken misafir takımın tek gollü Yiğit Eren Karabulut attı. Avcılar'da üç farklı galibiyet elde eden Siyah-beyazlılar, 4-'lik farklı skorla rahat bir galibiyete imza attı.

İstanbul U 18 Lig'de oynadığı 12 maçta 10 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan REDOKS Tahtakale Kartallarıspor  31 puan toplayarak şampiyonluk yolunda son iki haftaya avantajlı girmiş oldu.

REDOKS Tahtakale Kartallarıspor  Teknik Direktörü Adem Aktaş , "önceki bugün kazandığımız için mutlu olduğumu belirtmek isterim. Takımım tüm yönleriyle etkili bir oyun ortaya koydu, bundan son derece memnuniyet duydum."

Aktaş "Bizim amacımızın koşan,mücadele eden,pres yapan, sürekli golü düşünen, pozitif, taraftarların da beğenisini kazanan, formanın hakkını veren ve disiplinli bir takımı ortaya çıkarabilmek olduğunu, bunu başardığımızda da galibiyetlerin ve neticede de başarının zaten geleceğini futbolcularımıza sürekli söyledim. Şimdi takımımız bu bahsetmiş olduğum noktaya emin adımlarla ilerliyor. Bunun en güzel örneğini bugün Siirt İstanbul Yavuz Selimspor maçında gördük son iki hafta var kalan maçları da kazanarak şampiyon olmak arzusundayız" dedi.

HABER / Yılmaz AKTEPE