Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK gümbür gümbür

İstanbul Süper Amatör lig mücadele edecek olan Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK , 2023-2024 sezonu hazırlıklarına, Avcılar Atatürk Stadyumu' nda başladı.

SPOR 20.08.2023 22:27:00
Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK  gümbür gümbür


49 kişilik futbol takımında, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına eski ve yeni oyuncuların katılımıyla Avcılar Atatürk Stadyumu' nda teknik direktör Şevket Özkanca yönetiminde çalışmalarına başladı.
Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile takımın teknik kadrosu ve futbolcular birlik ve beraberlik pozu verdi. Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK Şevket Özkanca  teknik direktörü Şevket Özkanca  ve Sportif Direktör Turgut Öztürk oyuncularla bir süre konuştuktan sonra sezonun için ilk topbaşı yapıldı. Takım düz koşu ve çift kale maç çalışmaları ile çalışmalarına devam edi.


Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat ,İstanbul Süper Amatör  Ligde mücadele edecek. Orada da harika bir ekip var. Teknik yönetimden sporcularımıza kadar yüreği güzel, azimli ve şampiyonluğa inanmış bir takım. Süper amatör ligde  inşallah şampiyon olup Bölgesel amatör lige yükselmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu. 

Destek veren herkese teşekkür eden Canpolat, “Tüm bunları hedeflerken bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen Avcılar Belediye Başkanımızı Turan Hançerli'ye , sponsorlarımıza ve yönetim kurulu üyeleri destekçilerimize çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


Yeni sezonda iddialı bir kadro kurduklarını ifade eden, Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK  Sportif Direktör Turgut Öztürk, “Transfer çalışmalarını tamamladık ve çok önemli futbolcuları kadromuza kattık. Sezon öncesi yeni bir yapılanmaya giderek sezona hazırlandık. Artık söz teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarımızdadır. Taraftarımızın desteğiyle onların bize vereceği güçle inşallah sezon sonu şampiyon olarak takımımızı hak ettiği yere getireceğiz. Biz şampiyonluk hedefi ile yola çıktık ve inşallah bu hedefe hep birlikte ulaşacağız” dedi.


Takımın teknik direktörü Şevket Özkanca  ise, “Yeni bir sezona başlıyoruz. Takımımız Süper Amatörde mücadele ediyor.  Rabbim sakatlık vermesin oyuncularımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. Centilmen ve güzel bir yıl olsun. Kavgaların değil güzel futbolun ön plana çıktığı bir sezon olsun. Tüm teknik direktörlere de başarılar diliyorum” diye konuştu 


Sezon öncesi değerlendirmelerde bulunan Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK  Futbol şube sorumlusu Yusuf Ümit İvgen, " bugün itibari ile 2023-2024 sezonunu açtık. teknik direktörü Şevket Özkanca nezaretinde çalışmalar devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını alacağız. Hedefimiz bu sezonda önce klasmana kalıp oradan da şampiyon olarak BAL ligine çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


HABER / Yılmaz AKTEPE