RECEP EROL BÜYÜKÇEKMECE'DE DAVUL ZURNA İLE KARŞILANDI

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı kesinleşen Recep Erol Haliç Kongre Salonu dönüşünde yağan şiddetli yağmura ve soğuğa rağmen kendisini bekleyen partililer ve vatandaşlar tarafından coşkul

BÜYÜKÇEKMECE 22.01.2024 22:00:00 2
RECEP EROL BÜYÜKÇEKMECE

 

 

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Recep Erol Haliç Kongre Salonu dönüşünde yağan şiddetli yağmura ve soğuğa rağmen kendisini bekleyen partililer ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. 

 

Davul zurna eşliğinde kendisini karşılayanlarla birlikte Büyükçekmece İlçe Başkanlık binasına giren ve burada bir konuşma yapan Recep Erol “Bizler Büyükçekmece ilçemizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Elbette yapılan güzel hizmetler var ilçemizde, kendilerine teşekkür ederiz. Dediğim gibi yapılmayanlar var eksik bırakılanlar var. Büyükçekmecemizin hizmete ihtiyacı var. Şimdiye kadar sahada gençlik kollarımız, kadın kollarımız ana kademeden her bir kardeşimiz meclis üyesi arkadaşlarım hepimiz ilçemize ülkemize faydalı birşeyler yapabilmenin gayreti içinde çalıştık. Önümüzdeki yerel seçimler için Allah' ın izniyle bu çalışmaların meyvesini alacağız diyorum. Büyükçekmece' deki vatandaşlarımız piknik yapmak için Çatalca ya Silivri' ye ve çevre ilçelere gidiyorlar. Bunun nedeni burada böyle bir imkan yok çünkü. İlçemizde kütüphane yok benim oğlum ve arkadaşları başka ilçelere gidiyorlar, gitmemeliler. Bu sorunu da ortadan kaldıracağız Allah ın izniyle.” dedi.

 

 

PROJELERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

“Belediye Başkanlığı için birlikte başvuru yaptığımız arkadaşlarımın gerçekleştirmek arzusunda olduğu projeleri vardı. Birlikte bu değerli projeleri değerlendirerek ilçeye en iyi hizmeti getireceğiz ve Büyükçekmece' yi ve Büyükçekmecelileri  AK Parti Belediyeciliği ile tanıştıracağız.

 

BÜYÜKÇEKMECE'Yİ HİZMETLE BULUŞTURACAĞIZ

"Her bir aday adayımızın projeleri vardı, kendi planları vardı, yine onlarla birlikte sahada olacağız “ diyen Recep Erol: ” Hep birlikte ilçede vatandaşlarımıza ulaşacak, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmama gayreti içinde hareket edeceğiz. Burada amaç ne?  Amaç Büyükçekmece'yi hizmetle buluşturmak. Amaç AK Parti belediyeciliği ile tanıştırabilmek. İnşallah bunları hep beraber yapacağız. Büyükçekmece ilçemizde yüzlerce eksik var. Bunları hep beraber gidereceğiz. Ama bunları yapabilmek için önce bu salonda bulunan hanımefendilerle, beyefendilerle hep beraber çalışıp, sırtımızdaki terin son damlasına kadar çalışarak Büyükçekmece'yi almamız gerekiyor. Bunun için sandıklarda görev alacağız. Sahada olacağız. Yapmamız gereken her bir işi yapmamız gerekiyor ve bunun neticesinde de 1 Nisan'da burada AK Partili belediyemiz olduğunda hepimiz gönül rahatlığıyla o belediyeye gelip Büyükçekmece için yapılması gerekenleri yapacağız. Bizler burada Büyükçekmece'ye hizmet için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" dedi.

 

 

“ O SENE BU SENE OLACAK ”

Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Murat Çelik konuşmasında Büyükçekmece' de hem gazeteciye hem de yaşlı bir kadına yapılan saldırıya değindi olayı şiddetle kınadığını söyledi. Başkan Çelik Büyükçekmece' de 30 yıllık iktidara Recep Erol ile son vereceklerini ifade ederek “O sene bu sene olacak ” dedi. 

Başkan Çelik'in “Benim için iki değerli Recep var. Biri Recep Tayyip Erdoğan bir de Recep Erol” sözleri ise salonda uzun süre alkışlandı.

 

 

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Mahmut Yusuf  da yaptığı konuşmada Recep Erol'dan bahsederken "Belediye Başkan Adayı Recep Erol değil de Belediye Başkanımız Recep Erol şeklinde anabiliriz" dedi. 

 

 

MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Nesri Hacı da Cumhur İttifakı üyesi olarak partisinin Recep Erol' un her zaman yanında olduğunu ifade etti, Başkan Hacı “inşaallah 1 Nisan sabahı Belediyede konuşma yapacağız. Recep Erol' a başarılar dilerim.” dedi.

 

 


mehmet sarı
22.01.2024 22:06:05
Büyükçekmecede Hasan Akgün iktidarına son verecek adam Recep ERoldur.

mehmet sarı
22.01.2024 22:09:50
Yeni Belediy Başkanımıza selalmlar olsun.