Recep Erol Büyükçekmece için hep beraber çalışmaya hazırız

Büyükçekmece' nin sevilen ismi Recep Erol "Büyükçekmece için hep beraber çalışmaya hazırız" dedi

ARŞİV 17.04.2014 16:42:00
Recep Erol Büyükçekmece için hep beraber çalışmaya hazırız

"İşte Recep Erol´un Mecliste yaptığı konuşma;

"Büyükçekmece için hep beraber çalışmaya hazırız.Bir yerel seçim dönemini daha geride bıraktık. İyisiyle kötüsüyle bir seçim kampanya dönemi geride kaldı. Bu süreçte mutlaka incittiğimiz bilerek ya da bilmeyerek kırdığımız insanlar olmuştur. Fakat bu siyasetin doğası. Keşke daha düşük bir üslup ile olsa biz her zaman bunu arzu ediyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar, tüm söylemler Büyükçekmece'mizin gelişmesine halkımızın direkt ihtiyaçlarına yönelik olmuştur. Bundan dolayı müsterihiz. Eğer bu süreçte hatamız oldu ise hepiniz hakkınızı helal ediniz.

Bugünkü meclis gündemimizde bulunan faaliyet raporumuzun değerlendirilmesi ile ilgili olarak faaliyet raporu elimize şuan geçti.Herhangi bir değerlendirme yapma imkânımız henüz olmadı. Ancak Büyükçekmece'yi çok iyi bilen insanlar olarak yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını ve Büyükçekmece halkının çok daha fazlasını hak ettiğini düşünmekteyiz. Adıyla müstesna İstanbul'un en güzel ilçesi Büyükçekmece ilçemiz, her alanda İstanbul ilçelerine lider ilçe olma durumundadır. Nüfus göçünün çok olduğu mahallelerde eğitim ve sağlık olarak geride kaldığımızı alenen görmekteyiz. Bu anlamda gerekli çalışmaları yapmak zorundayız. Bunun gibi kültür merkezleri, sosyal sanat alanları ve gençlik merkezlerimiz yeterli seviye ve sayıda değildir. Ama bunun yanında yapılan güzel hizmetler Büyükçekmece halkımıza sunulan hizmetleri de görmezden gelemeyiz. 

"Kim burada yaşayanlar adına taş üstüne taş koyarsa halkımız adına teşekkür ederiz."

Seçim süreci geride kalmış olup bundan sonraki süreçte bizler hükümet olarak, Büyükşehir olarak gerekli tüm imkânları kaynakları Büyükçekmece ilçemize akıtmak için çalışmaya hazırız. Bu noktada bizler iyi niyetliyiz. Ancak sizler, mazbatayı aldıktan sonra seçimi kazandığınızı son bir haftadaki çalışmalarınızla htirdiniz. Gönderilen yıkım kararları, işyerlerine yapılan mobbing uygulamaları, belediyedeki yer değişikliklerin etik olmayışı, bizleri ve tarafsız olarak hizmet bekleyenleri fazlasıyla üzmüştür. Seçim sonrası yapılması gereken, taraflı tarafsız tüm Büyükçekmece halkına hizmet etmek. Bize halkımız muhalefeti, size ise iktidar görevini vermiştir. Şeyh Edebalı'nın dediği gibi;"Bundan böyle öfke bize, uysallık size.Güceniklik bize, gönül almak size. Suçlamak bize, katlanmak size.Acizlik bize, hoş görmek size.Anlaşmazlıklar bize, adalet size.Kötü söz şom ağız bize, bağışlamak size. Üşengeçlik bize, uyarmak size."