Oynayan Ufukspor, Kazanan Avcılar oldu

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta 8.Hafta şampiyonluğa oynayan Avcılar Belediyespor ile Küçükçekmece Ufukspor takımları karşılaştı.

SPOR 10.12.2022 20:54:00
Oynayan Ufukspor, Kazanan Avcılar oldu

İlk yarı rakibine göre üstün futbol sergileyen ve ne  gol pozisyonlarından yararlanamayan misafir takım Küçükçekmece Ufukspor ,ikinci yarıdaki tutuk futbol karşında Avcılar Belediyespor takım karşında sahadan 2-0 yenik ayrılan takım oldu.


Yoğun güvenlik altında Avcılar Belediyesi Atatürk Stadyumu' nda oynanan haftanın maçını Onur Can Dolgun, Ersel Evyapan ve Yücel Alkaşi hakem üçlüsü yönetti. Küçükçekmece Ufukspor deplasmanda  Avcılar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla, bir orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, özellikle ilk yarının son bölümlerinde temsilcimiz Sandıklıspor rakip takıma üstünlük kurmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve maçın ilk 45 dakikalık bölümü 0-0 sonuçlandı.


İkinci yarıya hızlı başlayan ev oyun kontrolünü eline geçiren ev sahibi Avcılar Belediyespor 58.Dakikada Mustafa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü golü rakip kalede beraberlik golünü arayan misafir takım Küçükçekmece Ufukspor  savunmasının zav'ını iyi değerlendiren Sarı- siyahlılar 64. Dakikada Mustafa kendisinin ve takımının ikinci golünü kayıt ederek farkı ikiye çıkardı. karşılaşma ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetle Avcılar Belediyespor  puanını 18’e yükseltirken, Küçükçekmece temsilcisi Ufukspor  ise 15 puanda kaldı.
 

HABER /Yılmaz AKTEPE


 


Anahtar Kelimeler: Oynayan Ufukspor Kazanan Avcılar