Orhan,Transferi kapattık'

TFF Bölgesel lig takımlarından Sarı-lacivertli ekip Küçükçekmece Sinopspor 2022-2023 Futbol sezonu tüm hızıyla devam ediyor.

9.06.2022 21:41:00 0
Orhan,Transferi kapattık

 

2022-2023 Futbol sezonu hedeflerini 3.Lig olarak belirleyen ve bu yönde hazırlıklarını sürdüren Küçükçekmece Sinopspor transfer komitesi transfer çalışmalarıyla kadrosuna son dokunuşu gerçekleştirdi. Sarı -laciverli  transefer komitesi  Teknik direktör Murat Şenvardarın transfer raporuna  göre  iç transferde Sezai Yüksel, Ramazan Aydın, Semih Oğuz, Gökhan Çakır, Abdulsamet Güler, Abdulkadir Oruçoğlu, Müslüm Şahin ve Emre Yucak’ın ile yeni anlaşmaya vardı.

Dış transferde ,Tire FK-Umut Aslan,Gölcükspor -Erman Taşkın,Oğuzhan Demirer,Aliağa Futbol AŞ -İlyaz Işık,52 Ordu- Hakan Yüce,Ortaköyspor-Doğan Yeni,Ufuk Erdem Cihanyandı ve son olarak Lüleburgazspor-Cenk Kuşku olmak üzere 8 yeni oyuncuyu renklerine bağladı.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, takıma gerekli takviyeleri yaptıklarını söyledi. Yeni sezona alternatifli bir kadro ile gireceklerini, yapılan transferlerin takıma faydalı olacağına inandığını belirten Orhan, “Yeni sezonda tek hedefimiz 3. Lige yükselmek. Transfer çalışmalarımızı da bu hedefe ulaşmak için yapıyoruz. Bu zamana kadar kadromuza önemli isimler kattık.  Başkanı Rafet Orhan, çok olağanüstü bir durum olmaması halinde transferi kapattıklarını yeni sezonda sevenlerimize çok iyi bir Küçükçekmece Sinopspor izlettireceğiz”  Hedef büyüktük. Hedefimiz açık ve net olarak 3. Lig” ifadelerini kullandı

HABER / Yılmaz AKTEPE
 

Anahtar Kelimeler: Orhan Transferi kapattık'