Müzikli etkinlik ve eğlencelere katılmayacağız

ARŞİV 24.08.2015 23:10:00 0
Müzikli etkinlik ve eğlencelere katılmayacağız

24.08.2015 TARİHLİ İSTANBUL KAYSER İLİ VE İLÇELERİ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİ ( İSTKAYDER ) BASIN BÜLTENİ 

 

Müzikli etkinlik ve eğlencelere katılmayacağız; 

İSTKAYDER Başkanı Fikret Şahin'den, terör ve siyasi karmaşaya tepki; İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şahin, son dönemde ülke genelinde yaşanan siyasi karmaşaya ve uzun yıllar sonra yeniden ortaya çıkan terör olaylarına sert tepki göstererek, saygın iş adamlarından oluşan dernek üyelerini dayanışmaya davet etmek adına önemli açıklamalarda bulundu.Fikret Şahin, Kayserili hemşehrilerini ve bütün dostlarını iş ve sosyal hayatta atacakları adımlar konusunda daha temkinli ve duyarlı olmaya davet etti. 

 

"Müzikli etkinlik ve eğlence katılmayacağız" 

 

Şahin; "Şimdiye kadar ülkemize gelen ziyaretçilerin Türkiye'yi, Dünya üzerinde yaşanabilecek rahat ve huzurlu ender ülkelerden biri olarak gördüğünü belirtip, İstanbul Kayseri İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetimi olarak ülkemizdeki elem verici olaylar bitene dek hiçbir müzikli etkinliğe ve eğlence amaçlı tertip edilmiş hiçbir organizasyona katılmama kararı almış bulunmaktayız. 

 

"Şiddetle Kınıyoruz"

Son zamanlarda yeniden zuhur eden menfur terör saldırılarını, Türk askeri ve Müslümanlara yapılan korkunç zulümleri şiddetle kınıyor, vatanımızın ve milletimizin en kısa zamanda selamete çıkmasını yüce Allah'tan diliyoruz. Sıkıntılı günler yaşadığımız bu süreçte hem şahsi hem dernek yönetimi olarak, elimizden gelen maddi ve manevi destekleri esirgememekle beraber ülkemizin düzenini ve halkımızın refahını bozma amacı güden kişi, kurum ve gruplarla gerek iş gerekse sosyal bağlantılarımızı koparmış bulunmaktayız. 

 

"Şehitlerimizi minnetle anıyoruz" 

 

Masum şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Hepimiz ülkemizin ve milletimizin refahı için dua etmeli, elimizden gelen maddi-manevi hiçbir desteği esirgememeliyiz. Umuyorum ki daha fazla kan dökülmeden, bir yuvaya daha ateş düşmeden, Türkiye'ye ve Müslümanlara karşı yapılan bu korkunç saldırılar son bulsun. Bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun"

İSTKAYDER Yönetim Kurulu adına Başkan Fikret ŞAHİN