MHP Esenyurt Halil Kaval İle Devam

MHP nin mevcut Esenyurt İlçe Başkanı Halil Kaval, gerçekleşen 5.Olağan Kongrede yeniden Başkan olarak seçildi.

POLİTİKA 17.08.2020 01:22:00
MHP Esenyurt Halil Kaval İle Devam

MHP Esenyurt İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresini geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirdi. Sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uygun şekilde gerçekleşen kongrede tek aday olan Halil Kaval, delegelerin hepsinin oyunu alarak 3. kez Esenyurt ilçe başkanı seçildi.  

 

Yoğun katılımın olduğu kongre saygı duruşu İstiklal Marşı ile başladı. MHP Genel Başkan yardımcısı İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu,  MYK üyesi  Erdem Karakoç, MHP İstanbul  İl Başkan Yardımcısı İsmail Akgöz ile STK lılar, Partililer ve çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede Başkan Halil Kaval bir konuşma yaptı.

 

Konuşmasında kongrenin önemine değinen Başkan Kaval, "Esenyurt milliyetçilik açısından var olduğu günden beri anlam ve önemini korumaktadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli' ye sadakat noktasında gayretini, mücadelesini ve emeğini şimdiye kadar samimiyetle sergilemiş bir teşkilattır." dedi.

 

MHP Esenyurt  İlçe Başkanı Kaval gerçekleştirdikleri 5. olağan ilçe kongresin in hiçbir problem yaşanmadan tamamladıklarını dile getirerek güçlü bir yönetim için çalışan tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti ve Cumhur İttifakı'na sahip çıkacaklarını  söyledi.