Mehmet Eymen Erkekliğe Adım Attı

BEYGİAD (Beylikdüzü Genç İşadamları Derneği) Başkan Yardımcısı İş İnsanı Ahmet Kurt' un biricik oğlu Mehmet Eymen' in sünnet düğünü geçtiğimiz Cumartesi günü görkemli bir şekilde gerçekleşti.

BEYLİKDÜZÜ 26.09.2021 11:55:00 0
 Mehmet Eymen Erkekliğe Adım Attı

BEYGİAD Başkan Yardımcısı İş İnsanı Ahmet Kurt' un biricik oğlu Mehmet Eymen' in sünnet düğünü geçtiğimiz Cumartesi günü görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediyesi eski Başkanı Yük.Müh.Vehbi Orakçı, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Günaydın, MHP Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Ali Şevki Karataş, BEYGİAD Başkanı Mimar Muhammed Görmüş, Yakuplu Mahallesi Muhtarı Yüksel Kol, Marmara Mahallesi Muhtarı Sibel Onay, Gürpınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Cesaret, İBB Deniz Hizmetleri Müdürü Dr.İlker Aslan, KAYFED (Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu) Başkan Yardımcısı Fikret Şahin, BEYGİAD eski Başkanı Hayrettin Peksoy, Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Şeyma Yemişli ve ekibiyle bir grup Emniyet mensubu erkekliğe adım atan Mehmet Eymen' i mutlu gününde yalnız bırakmadı.

 

 

Düğüne katılamayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çelik, Vanspor Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz ile bazı kurum ve kuruluşlar da çelenk gönderdi.  

 



Düğün davetiyesinde; "Mehmet Eymen diyor ki; Ailemin tek oğluyum, babamın sağ koluyum, hey büyüklerim, ben de adam oluyorum. Laf aramızda ya biraz da korkuyorum. Bu mutlu günümüze sizleri de bekliyorum" diyerek erkekliğe adım atan Mehmet Eymen' in heyecan ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.


 

Davetlilere türküler eşliğinde yoğrulan harika çiğ köftelerin ikram edildiği sünnet düğününde Mehmet Eymen' in babası Ahmet Kurt, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetlilerle tek tek ilgilenerek teşekkür etti.