Tarih: 23.12.2019 11:45

Medet Anli`dan Konutta Geri Dönüşüm Projesi

Facebook Twitter Linked-in

On binlerce vatandaşın ev satın aldıkları firmaların, konut sektöründe yaşanan durgunluktan etkilenerek iflas etmesi yüzünden binlerce vatandaş konut mağduru olmuştu. Konut mağdurlarının yaşadıkları problemleri gidermek için harekete geçen iş insanı Medet Anli, bu zamana kadar bin 680 bağımsız kişinin tapuları üzerindeki şerhlerini kaldırtarak, mağdurların tapularını satabilmelerini sağladı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan pek çok konutta mağduriyet yaşayan vatandaşların yarım kalan inşaatlarını bitirmek ve parasını ödedikleri evlerini bir an önce teslim etmek amacıyla yola çıkan iş adamı Medet Anli, bir önceki inşaat firmasından kalan tapular üzerindeki şerhleri de kaldırtarak binlerce insanı tapularına kavuşturmaya devam ediyor. İş adamı Medet Anli, sahibi olduğu Hayat Park Gayrimenkul A.Ş inşaat firmasının, konut sektöründe iflas eden 2 adet inşaat projesini satın alarak evlerini mahkeme şerhi yüzünden satamayan konut mağdurlarına yardım eli uzattı. Hayat Park Gayrimenkul A.Ş'nin de proje merkezleri arasında yer alan Esenyurt ilçesinde, 86 insanın satın aldıkları konutlar üzerinde şerh olması ve inşaatlarının bitmemesinden dolayı mağdur edildiklerini ifade eden iş adamı Medet Anli, sahibi olduğu köklü inşaat firması ile bu mağduriyetin ortadan kaldırılmasında ortakları ile birlikte çalıştıklarını ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Medet Anli'den Bir Konut Projesi Daha

Daha önce İstanbul'un Esenyurt ilçesinde iflas eden inşaat şirketleri yüzünden mağdur olan vatandaşların evlerindeki banka şerhini kaldırarak vatandaşların mağduriyetlerine son veren Medet Anli, konutta geri dönüşüm projesi ile konut kredileri ile ev sahibi olup kredileri ödeyemedikleri için borç batağına düşen vatandaşlara da faydalı çözümler üretmeye devam ediyor. 

Bankalardan konut kredisi kullanarak ev satın alan, ancak beklemediği şekilde acil ihtiyaçlar ve masraflar yüzünden konut kredilerini düzenli ödeyemediği için hem satın aldıkları konutlardan olan hem de borç batağına düşen vatandaşlar için, en avantajlı projelerden biri konutta geri dönüşüm projesi olarak öne çıkıyor. Konut sektöründe köklü inşaat şirketlerine sahip olan Medet Anli, satışını gerçekleştirdiği projelerden daha önce ev satın alanlara, Türkiye'de daha önce eşi benzeri görülmemiş imkanlar sunuyor. 

Türkiye'de İlk Kez Uygulanan Konutta Geri Dönüşüm Projesi

İş insanı Medet Anli'nin inşaat şirketleri tarafından tamamlanan konut projelerinden ev satın alan vatandaşlar, hangi durumda olurlarsa olsunlar, satın aldıkları konutun fiyatı üzerine 15 oranında kâr ekleyerek, koşulsuz şartsız evlerini firmaya geri satabilme imkanına sahip oluyor. Bu sayede, konut kredisi kullanıp kredi taksitlerini nasıl ödeyeceğini kara kara düşünme devri sona eriyor. 

Konut satın alırken, acil nakit ihtiyacı duyanların anında yaralanabileceği bu imkanlar sayesinde satın aldıkları konutun taksitlerini ödemede zorluk çekenler, borç batağına düşmeden satın aldıkları evleri zarar etmeden satışa dönüştürebiliyor. Türkiye'de konut sektörünü baştan aşağıya değiştirecek, konut sektöründeki batık kredileri de sonlandıracak bu proje iş adamı Medet Anli'nin imzası ve şirketlerinin güvencesi ile vatandaşlara sunuluyor.

İş adamı Medet Anli, ev satın alacak vatandaşlara, toprak sahibi ile müteahhit arasındaki uyuma dikkat ederek ev almalarını, bu sayede tamamlanmayan inşaat projelerinin mağduru olmadan evlerine sahip olabileceklerini söylüyor. İçinde bulunduğumuz dönemin ev satın almak için en uygun zaman olduğunu belirten Anli, konut sektöründe batık kredilerin ve tapu şerhi mağduriyetlerinin önüne geçilmesi için akılcı çözümlerle proje geliştirmeye devam ediyor. 

Deneyimli ekibinin yanı sıra inşaat sektöründe köklü şirketleri ile vatandaşlara güvenilir hizmet sunmak için harekete geçen iş insanı Medet Anli, bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm inşaat projelerinde de yeşil alanları korumaya ve doğaya karşı duyarlı olmaya özen göstererek hizmetlerine devam ediyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —