Mavi Orkinos Muhtar ve Basın Mensuplarını Ağırladı

Gazeteciler ve Beylikdüzü muhtarları Mavi Orkinos` ta düzenlenen yemekte bir araya geldi.

BEYLİKDÜZÜ 20.09.2017 15:40:27
Mavi Orkinos Muhtar ve Basın Mensuplarını Ağırladı

 

Mavi Orkinos Fish&Meat Restaurant Beylikdüzü Mahalle muhtarları ve BASIN mensuplarını ağırladı.

 

Beylikdüzü Muhtarları Ve Basın Mensuplarını Ağırladı

Beylikdüzü Teras Park Avm. İçerisinde sıcak bir atmosferde misafirlerini ağırlayan işletme Beylikdüzü Mahalle muhtarları ve Basın mensuplarından tam not aldı.

Mavi Orkinos 14 Gün, 14 TL Kampanyası Devam Edecek

 

Balık sezonunun açılması ile Mavi Orkinos Et ve Balık Restaurat tarafından başlatılan 14 gün 14 TL kampanyasının devam edeceğini Basın toplantısında ifade eden  işletme sahipleri kampanyaların devam edeceği müjdesini verdi.

Muhtarlardan Beylikdüzü Halkına Davet

Programa katılan Beylikdüzü Mahalle Muhtarları yemek kalitesi, hizmet kalitesi, mekan ve dekor konusunda Mavi Orkinos’a tam not vererek Beylikdüzü Halkı’nı Mavi Orkinos’a davet etti.

 

Basın Mensupları Mavi Orkinos’ta Ağırlandı

Beylikdüzü yerel basını Mavi Orkinos’ta büyük ilgi gördü. Program sonrasında basın mensupları Mavi Orkinos ailesine teşekkür ederek işletmenin güleryüzü, hijyenik ortamı ve hizmet kalitesinden memnun kaldıklarını belirttiler.

 

Muhtarlardan Beylikdüzü Halkına Davet

Programa katılan Beylikdüzü Mahalle Muhtarları yemek kalitesi, hizmet kalitesi, mekan ve dekor konusunda Mavi Orkinos’a tam not vererek Beylikdüzü Halkı’nı Mavi Orkinos’a davet etti. Beylikdüzü Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Pinazoğlu ve mahalle muhtarları işletme ile ilgili düşüncelerini paylaştı.