Manisa Turgutlu'da kanalizasyon çalışması

Manisa Turgutlu'da kanalizasyon çalışması

30.01.2022 12:28:54 0
Manisa Turgutlu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesinde 28 kilometrelik içme suyu hattı ile 24 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı alt ve üstyapı yatırımları ile yapılmaz denilen hizmetleri bir bir hayata geçiriyor.

Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Turgutlu ilçesine bağlı Urganlı Mahallesinde de altyapı işi tamamlanırken, üstyapı çalışmaları devam ediyor. Mahallede 28 kilometrelik içme suyu hattı, 24 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı. Urganlı Mahallesi'ne daha verimli içme suyu ulaştıracak olan Akçapınar mahallesindeki 600 metreküplük içme suyu deposunun inşaatı tamamlandı. 220 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme çalışmasında ise yüzde 60’lık kısım tamamlandı.

Yıllar önce döşenen içme suyu hattının artık tarihe karıştığını belirten Mahalle Muhtarı Tarık Kayabaş ve mahalle sakinlerinden Tamer Ünlü, MASKİ sayesinde temiz suya ve sorunsuz kanalizasyona kavuştuklarını söyledi. 


Haber Kaynak : İGF