Manisa Büyükşehir'in miniklerine tatlı sürpriz

Manisa Büyükşehir'in miniklerine tatlı sürpriz

1.02.2022 13:14:02
Manisa Büyükşehir

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde hizmet verdiği kreş ve gündüz bakımevlerini ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çocuklara gönderdiği çikolataları ikram etti.

MANİSA (İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezinde hizmet verdiği Atatürk Kent Park, Uncubozköy ile Nurlupınar kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim-öğretim devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gökhan Kiriş ile birlikte kreş ve gündüz bakım evlerine ziyarette bulundu. Görevli öğretmenler ve öğrenciler ile bir araya gelen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, minik çocuklarla sohbet etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün çocuklara gönderdiği çikolataları ikram etti.


Haber Kaynak : İGF