Lider Küçükçekmece Sinop spor'a selam durun 3-0

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grubun lideri KüçükçekmeceSinoppor, şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor'u 3-0'lık net bir skorla mağlup etti

SPOR 12.03.2023 22:21:00
Lider Küçükçekmece Sinop spor


TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grubun lideriKüçükçekmeceSinopspor, şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor'u 3-0'lık net bir skorla geçerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam etti.


Karşılıklı sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, Küçükçekmece Sinop spor'un kardeş takım olduğunu ve maçın olaysız ve hoşgörü içinde bitmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdiler.
TFF Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftanın maçı olan Tekirdağspor-Küçükçekmece Sinopspor arasında oynanan maça ,Cüneyt Yüksel,Tekirdağspor kulüp Başkanı Ekrem Daştan,Adana FK Başkan Menderes  Kutlu,Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan,KİTAŞ yönetim kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş ve her iki takım taraftarlarının yoğun ilgi gösterdi.
Ligin 18.Hafta Tekirdağ Namık Kemal Stadında karşı karşıya gelen Tekirdağspor,Küçükçekmece Sinopspor arasındaki önemli maçı Bursa bölgesinden Veysel Karani Özkan,Gülşah Nur Şen ve Tuğrul Örer hakem üçlüsü yöneti.
Müsabakaya  kontrollü başlayan misafir takım Küçükçekmece Sinopspor 24.Dakikada İlyaz Işık  çok iyi yükseldi ve yaptığı net kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. “1-0”
39.Dakikada ev sahibi Tekirdağ spor'da Mehmet Uçaş kırmızı kartla oyun dışı kalarak Sar- siyahlık takımın geri kalan süresinde 10 kişi mücadele etmesine neden olurken müsabakın ilk yarısı Küçükçekmece Sinop spor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıda baskılı futbulunu sürdüren İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinop spor'da ceza ceza sahası içine atılan uzun topla buluşan İsmail Palta 54.Dakikada Sarı -lacivertlilerin ikinci golünü farkı 2'ye çıkarırken maçın skorunu 90+5'inci dakikada Adem Parlak'ın belirledi ve Küçükçekmece Sinopspor sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Ligde 41 puana yükselen Küçükçekmece Sinopspor, 19 Mart Pazar günü oynayacağı 19. Hafta maçında Serdivanspor kendi saha ve seyirci önünde  karşılaşacak.
Tekirdağ Namık Kemal  Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından  açıklamalarda bulunan  Küçükçekmece Sinopspor Rafet Orhan, Çok iyi oynadık, daha iyi olan taraftık.  Kazandığımız  onuncu maç için gurur duyuyoruz ama çalışmaya devam etmeliyiz. "Yalnızca 3 puan aldık, Şampiyonluk yolunda güçlü rakibi yendiğimiz için mutluyuz, böyle bir maçta deplasmanda galip taraf olarak ayrılmak,yönetimin ve taraftarın mutlu olması bizim için çok önemli. Teknik ekip ve futbolcularımızı tebrik ediyorum." Bizleri çok iyi ağırlayan Tekirdağspor kulüp Başkanı ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ayrıca İstanbuldan gelen taraftarlarımıza karşılaşma öncesi Tekirdağspor taraftarları ,takımımıza vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çiçek takdim ettiler. Kendilerine bu nazik düşünceleri için teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi 3.Lig yolunda takımımızın yanındayız.  Bugünkü karşılaşmadan 3-0’lık skorla ayrılan takımımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında da başarılar diliyorum. Hedef 3.Lig. Hedef şampiyonluk” dedi.  

HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Lider Küçükçekmece Sinop ' selam durun -