Küçükçekmecespor , evinde kazandı! Liderliğe oturdu

İstanbul Süper Amatör lig 8.Grupta haftanın maçında Küçükçekmecespor, İstanbul Mesudiyespor ile karşılaştı. Evinde kazanan Küçükçekmecespor, Liderliğe oturdu

SPOR 14.01.2023 21:12:00
Küçükçekmecespor , evinde kazandı! Liderliğe oturdu

2022 -2023 futbol sezonu İstanbul Süper Amatör lig 8.Grupta 11.Hafta  maçında Küçükçekmecespor, İstanbul Mesudiyespor  ile karşı karşıya geldi.Yaklaşık 2000 seyircisiyle muhteşem bir atmosfer oluşturan  Küçükçekmecespor maçı iyi mücadelesiyle 2-0 kazandı.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Büyük Birlik Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mehmet Cem Özel , Bi insan Dernek Başkanı Naser Serbest, futbolcu ailesiyle birlikte katılarak her dakikasına coşkuyla ortak oldu.

Küçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş stadında başlayan müsabakayı Oğuzcan Duran,Ozan Kaya ve Mümin Erdem Gül  yönetti. 27 ve 32.Dakikalarda Küçükçekmecespor takım kaptanı Emrah Çilingir'in penaltıdan attığı gollerle  2-0 mağlup etti. Alınan bu galibiyet sonrası  24 puanlı lider Alibeyköyspor' un deplasmanda berabere kalması nedeniyle 27 puanla grup lider olarak şampiyonluğa emin adımlarla bir engeli daha aşmanın sevincini maç sonrası taraftarla paylaştı.

HABER / Yılmaz AKTEPE