Küçükçekmece'de Spor Kulüpleri Gençtürk dedi

İstanbulun Ödüllü tek spor derneği olan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği 7.Olağanüstü Genel Kurulu, İstanbul Demirspor Sosyal tesislerinde  Üyelerin yoğun katılım gerçekleştirildi.

6.06.2024 18:31:00
Küçükçekmece


 

İstanbul' un Ödüllü tek spor derneği olan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği 7.Olağanüstü Genel Kurulu, İstanbul Demirspor Sosyal Tesisleri' nde  üyelerin yoğun katılım gerçekleştirildi. 

Gerçekleşen 7.Olağanüstü Genel Kurulunda 121 üyenin 92’si katıldı.

İstanbul Demirspor Sosyal Tesisleri' nde  gerçekleşen 7.Olağanüstü Genel Kurulu Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi ve İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel ,İASKF yönetim kurulu üyesi Naser Serbest,İlim Yayma Cemiyeti Vakfı Küçükçekmce Başkanı Murat Gulep, Tahtakale Kartallar FK Başkanı Yılmaz Canpolat,Mahalle muhtarları ,Kulüp başkanları ve spor hocaları katıldı.

Gündem Maddelerinin okunmasının ardından yapılan divan heyeti seçiminde Divan Başkanlığını Özkan Burak Özmen,katip üyeleri Çağatay Özmen ve Cihan Bilgiç ise kâtip üyeliğine seçildiler. Saygı duruşu İstiklal Marşının okunmasının ardından Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkan Adayı Aydın Aydeniz, divan başkanına adaylıktan çekildiğini açıkladı. Aydın Aydeniz'in adaylıktan çekilmesi sonrası Kongrede tek aday olarak yarışan Seymen Gençtürk, üyelerin oylarıyla tekrar başkanlığa seçildi.

Delegelerin güven oyunu alarak yeniden Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı seçilen  Seymen Gençtürk, “ Farklı görüşler, farklı fikirlerimiz olacaktır ama düşüncelerimiz aynı hislerimiz farklı olacaktır. Bu birlik sadece yönetim kurulunun aldığı kararlara olmayacaktır sorunlar, öneriler, düşünceler her zaman tüm üyelerin katılımıyla ortak bir karar neticesinde sonuçlanacaktır. Birliğimiz, bir muhalif örgüt ve yapı değildir, sorunları bilen çözümler üreten, iş ve icraat yapması gereken kurumların görevlerini yerine getirmemeleri yönünde etkin bir yaptırım gücü oluşturma gayreti olan bir yapıdır.  Gerektiğinde de en büyük destekçi ve pozitif çözüm üreten işbirlikçi konumundadır. Bu vesileyle şahsım ve yönetim kurulumuzu bu kutsal göreve layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürlerimiz sunar,Genel kurulumuzun Küçükçekmece amatör sporuna hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimiz daim olmasını, temenni eder tüm paydaş kulüplerimize katkılarından dolayı saygımı sunarım” diye konuştu.

Yönetim Kurulu Asil :

Başkan Seymen  Gençtürk, Ahmet Çalık,Ahmet Kurşun,Ahmet Tuğlar,Cemal Kenar,Cihan Bilgiç,Ercan dede,Faruk Demir,Fatih Ersoy,Gökhan Okay,Hayati Yolcu,Hüseyin Okur,İbrahim Şakiroğlu,İsmail Meriçli,Mehmet Gölpınar,Mevlüt Özdek,Murat Basri Alarsalan,Murat Müftüoğlu,Mümin Yiğit Turan,Nurcan Çelik,Recai Şaz,Recep Kelment,Remzi Erez,Rıdvan Vatansever,Salih Çetin,Sedat Yalçın,Selahattin Yeniyol,Seyit Bel,Soner Özdamar,Tahsin Özgül,Tamer Arslan ve Zennur Saka

Denetleme Kurulu Asil :

Dursun Tokgöz,Çağatay Özmen,Ekrem Kılıç,Şevki Taşkın ve Yusuf Kişmiroğlu

Haber :Yılmaz Aktepe