Küçükçekmece Sinopspor yaralı

Küçükçekmece Sinopspor 15.Hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bahçelievler ile 1-1 kalarak hem liderlikten oldu hem de üst üste puan kaybı yaşadı.

SPOR 6.02.2023 11:38:00
Küçükçekmece Sinopspor yaralı

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy 1911 Doğanspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olarak ikinci yarıya yenilgi ile başlayan Küçükçekmece Sinopspor 15.Hafta kendi saha ve seyircisi önünde Bahçelievler ile 1-1 kalarak üst  üste puanlar kayıp edince hem liderlikten oldu hem de üst üste puan kaybı yaşadı.

Karşılaşma öncesi kötü gidişe son vermek için dualarla kurban kesen ev sahibi Küçükçekmece Sinop yöneticiler, teknik heyet  ve futbolcular hazır bulundu. 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 15. Hafta maçında lider Küçükçekmece Sinopspor ligde kalma mücadelesi veren Bahçelievlerspor’u ağırladı. Küçükçekmece Metin Oktay  Stadı’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi Küçükçekmece Sinop spor 6.Dakikada Semih Küçük 'ün penaltı golü ile  ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 
 

İkinci yarı daha iyi olan ve üstün oyununu sürdüren misafir takım Bahçelievler spor üst üste kazandığı  köşe vuruşun üçüncüsü 53.Dakikada Hüseyin Yemiş kullandığı köşe vuruşu topu ağlara yollayarak  skora eşitliği getirdi skor 1-1 oldu. Atılan gol  sonrası ev sahibi takımın golünü atan Semih Küçük karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. 

Müsabakanın geri kalan süresinde sahada on kişi kalan Küçükçekmece Sinopspor atakları gol  getirmeyince karşılaşma karşılık atılan gollerle 1-1 bitti

Bu skorla puanını 31’a çıkartan Küçükçekmece Sinopspor üst üste iki hafta puanlara kayıp ederek 33 puanla liderliği Çorluspor 'a kaptırmış oldu.

HABER / YILMAZ AKTEPE 


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece Sinopspor yaralı