Küçükçekmece Sinopspor transferde gaza bastı

TFF  3.Lig’e yükselen ve transfer görüşmelerine hız veren Küçükçekmece Sinopspor, 2023-2024 sezonunda 4 tecrübeli futbolcuyla anlaşma sağladı.

SPOR 9.07.2023 13:40:00
Küçükçekmece Sinopspor transferde gaza bastı

 

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör ligde şampiyon olan Küçükçekmece Sinopspor, 47  yıllık profesyonel  Lig hasretine son vermişti. TFF  3.Lig 1.Grupta  bu sezon mücadele edecek olan Sarı lacivertliler , geçen yıl takımın şampiyonlukta önemli bir katkı sağlayan teknik direktör Ertuğrul Yiğit ile yeniden anlaşma sağladı.

Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan ,2023-2024 Futbol sezonu öncelikle tüm kulüplerimize hayırlı olsun. Başkanı Rafet Orhan,teknik direktör Ertuğrul Yiğit'in ardından,Fatih Gülmez-Arnavutköy Bld-kaleci ,Doğancan Aynacı- Arnavutköy Belediyesi-Ortasaha,Koray Baykara-Düzcespor -Stoper,Ebu Sıddık Çelik- Batman Petrol- Orta Saha ve Murat Şenel-Uşakspor-Sağ Bek dış transferlerin açıklamasın da,” .Orhan açıklamasın da,”Bu daha başlangıç.Yetenekli,kişilikli,ahlaklı,başarı hedefi olan sürpriz futbolcuları transfer etmeye devam edeceğiz.Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü yönetim kurulunda ki değerli arkadaşlarım ile beraber, kulübümüz için en iyi transferlerle beraber,profesyonel yapılanmayı da gerçekleştiriyoruz.Amacımız doğduğumuz ata toprakların adını ve değerini,doyduğumuz gurbet ellerde en iyi şekilde duyurmak.Kulübümüz 3.lig’de bir yıl misafir olarak mücadele edecek.Tek hedefimiz hakkımızla ve güzel futbolumuzla,gurur duyulan fedakar camiamız ile taraftarlarımızla 2.Lig’e yükselmektir.Bizlere maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

TFF  3.Lig’e yükselen Sarı lacivertli takım, yeni sezon için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Küçükçekmece Sinopspor  yönetimi dış transferde Fatih Gülmez-Arnavutköy Bld-kaleci,Doğancan Aynacı- Arnavutköy Belediyesi-Ortasaha,Koray Baykara-Düzcespor -Stoper ve Ebu Sıddık Çelik-  Batman Petrol- Ortasaha oyuncuları ile anlaşmaya vardı.

Fatih Gülmez-Arnavutköy Bld-kaleci , İnegölspor,Adana Demir,Gaziantep BB,Turgutluspor,Tire 1922,Gazişehir,BB Bodrumspor,GaziANTEP FK,Serik Bld,Sakarya ve Arnavutköy Bld forma giyen başarılı file  bekçisi, 3. Lig 56,2.Lig 20,1.Lig 2 ,Türkiye Kupası 8 maçta görev aldı.

Doğancan Aynacı- Arnavutköy Belediyesi-Ortasaha,Orduspor,Darıca Gençlerbirliği,Nevşehir Bld,Serik Bel,Derince Bld,Yalovaspor,Çarşambaspor,Çatalcaspor ve Arnavutköy Belediyespor takımlarında forma giydi. Aynacı kariyerinde şu ana kadar 1.Lig'de 12, 2.Lig'de 27 ve 3.Lig'de 131 maça çıktı.

Koray Baykara-Düzcespor -Stoper,Derince Bel,Sultanorhanspor,Maltepespor,Nazilli Bld,Batman Petrol ve Düzcespor. Başarılı futbolcu,  3.ligde 46,  2.ligde 61 maça çıktı.Koray Baykara toplam 10 gol attı.

Ebu Sıddık Çelik- Batman Petrol- Ortasaha, Seyhan Bld,68 Aksaray,Kozan Bld,Düzcespor,Nazilli Bld, ve Batman Petrol takımlarında forma giyen futbolcu 3,Lig 111, 2.Lig 61 maça çıktı .

Murat Şenel-Uşakspor-Sağ Bek- 20 yaşındaki futbolcu Bucaspor,Galatasaray,Başakşehir ve Uşakspor takımlarında forma giydi.

HABER / Yılmaz AKTEPE