Küçükçekmece Sinopspor Sahaya İndi

Küçükçekmece Sinopspor , yeni sezon çalışmalarına İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.

SPOR 23.07.2023 14:19:00 0
Küçükçekmece Sinopspor Sahaya İndi

 

2023 -2024 TFF 3.Lig 1.Grupta yer alan Küçükçekmece Sinopspor , yeni sezon çalışmalarına  İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.


Teknik Direktör Ertuğrul Yiğit yönetiminde gerçekleşen idmanda takımı düz koşu ve kondisyon çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler ilk çalışmalarını günde çift antrenman ile İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi sahasında sürdürecek. Küçükçekmece temsilcisi ikinci etap kamp  çalışmasını Bolu Abantta sürdürecek.
Küçükçekmece Sinopspor yöneticileri TFF 3.Lig heyecanı sardı. Tarihinde ilk kez TFF 3. ligde mücadele edecek olan Küçükçekmece Sinopsporda yöneticiler takımın ilk idmanında saha kenarında yerlerini alarak takıma moral verdiler.
Küçükçekmece Sinopspor  Teknik Direktörü Ertuğrul Yiğit ise öncelikle yeni futbol sezonun hayırlı olmasını diliyorum.Geçen sezon hep birlikte büyük bir başarı elde ettik ve takımızı 3.lige çıkardık. Burada aile ortamı var,mutlu ve huzurluyum .Bu aile ortamı da her zaman başarıyı getiriyor.Yen futbol sezonu içinde hazırlıklarımıza İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi sahasında başlamış bulunduk. Dış transferde kaliteli isimlerle güçlendirdik.Lige sıkı şekilde hazırlanarak maçların başlaması bekleyeceğiz. 1.Etap çalışmalarımızı İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi sahasında  günde çift idman ile çalışmayla devam edecek. 2 Etap kamp çalışmalarımızı  için Bolu Abanta hareket edeceğiz.En iyi şakilde hazırlıklarımıza devam edeceğiz  dedi.
HABER / Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler: Küçükçekmece Sinopspor Sahaya