Küçükçekmece Sinopspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Küçükçekmece Sinopspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

SPOR 6.12.2023 22:20:00
Küçükçekmece Sinopspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor


TFF 3.Lig 1.Grupta yer alan Küçükçekmece Sinopspor hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Ordu FK  karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.
TFF 3.Lig 1.Grupta  mücadele eden sarı lacivertli ekip, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ordu Futbol Kulübünü ağırlayacak. Sarı lacivertli ekip, Ordu FK karşılaşması hazırlıklarını kendi tesislerinde  sürdürüyor. Teknik Direktör  Galip Gündoğdu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren Küçükçekmece Sinopspor, kendi sahasında kazanmanın hesaplarını yapıyor.

 

Teknik Direktör Galip Gündoğdu, Ordu FK  maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti. Gündoğdu, "Kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Taraftarlarımıza ve camiamıza  karşı sorumluluğumuz var. Bu sorumluluğun bilincinde saha da kazanacağımıza inanıyoruz. Zor bir karşılaşma olacak Ordu FK 'nında  buna ihtiyacı var. Bizim de mutlak suretle kazanmamız gereken bir maç, kendi saha ve seyirci avantajımızı kullanarak bu karşılaşmadan galip ayrılacağız" dedi.
Talasgücü Belediyespor  karşılaşmasında iyi oynadıklarına dikkat çeken Gündoğdu, Talasgücü Belediyespor karşısında çok iyi oynadık ve galip geldik. Bu hafta sonu karşılaşacağımızı Ordu FK karşısında galip ayrılacağız. Bu karşılaşmayı kazanarak hem yolumuza devam edeceğiz, hem de taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatacağız. Ben buradan bütün taraftarlarımıza sesleniyorum.  Cumartesi  günü bizi yalnız bırakmayın, tribünde yerinizi alarak bize destek olun" diye konuştu.Öte yandan yapılan antrenmanda sporcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekerken, Gündoğdu, hata yapan sporcuları antrenmanı keserek uyardı. 
 

Haber :Yılmaz AKTEPE