Küçükçekmece Sinopspor  kaleci ve ön libero takviyesi yaptı

TFF 3.Lig 1.Grup’ta 2.Lig hedef ile 2023-2024 sezon hazırlıklarını sürdüren Küçükçekmece Sinopspor  transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SPOR 12.07.2023 16:49:00 0
Küçükçekmece Sinopspor  kaleci ve ön libero takviyesi yaptı

 

Profesyonel 3.Lig 1.Grubun flaş takımlarından Küçükçekmece Sinopspor Amasya Spor da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli 24 yaşındaki kalecisi Onur Güney ve Düzcespor 'da top koşturan 23 yaşındaki ön libero görevi yapan Osman Boz ile anlaştı.

2000 Doğumlu kaleci Onur Güney, Istanbul Demirspor, Başakşehir FK, Çatalcaspor, Kahta 02 Spor ve Amasya Spor takımlarının kalesini korudu.

1999 Doğumlu ön libero görevi yapan Osman Boz, Gümüşova Gençlik, Çilimli Bld ve Düzce Spor takımlarında forma giydi.

Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan, "Küçükçekmece Sinopspor’umuzun 2023-24 sezon dönemdeki transfer çalışmalarını bu süreçte devam ediyor. Bazı arkadaşlarımız takımımızdan ayrıldı, onların yerine de takımımıza takviye olacak yeni arkadaşlarımızın transferlerini yaptık. Bugüne kadar transfer komitemiz yeni arkadaşlarımızın transfer sözleşmelerini tamamladı. Arkadaşlarımız kendilerine Küçükçekmece Sinopspor’umuzu tercih ettikleri için hem teşekkür ediyorum hem hoş geldiniz diyorum hem de başarılar diliyorum. 

Bilindiği gibi Küçükçekmece Sinopspor’umuzun şampiyonluk hedefi çerçevesinde çalışmalarımız devam ediyor. Allah nasip ederse bu sene şampiyon olmak için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Şartlarımızın el verdiği ölçüde takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. İyi transferler yaptık, iyi takımlardan arkadaşlarımız geldiler. Tecrübelerine güveniyoruz, takımımıza güç vereceklerine olan inancımız tam” diyerek yeni gelen futbolculara hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber) Yılmaz Aktepe